Drogerie

Lenor Aviváž Spring 2x1,6 l 128 praní

Značka: LENOR
5.0

Aviváž Spring Awakening od firmy Lenor přináší dlouhotrvající svěžest s aktivní ochranou proti nepříjemnému zápachu. Obsahuje výtažky z jarních květin s přírodními tóny pačule a bílého cedru.

Skladem na e-shopu
189
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Lenor Aviváž Spring 2x1,6 l 128 praní

50146359

Úvod

Aviváž Spring Awakening od firmy Lenor přináší dlouhotrvající svěžest s aktivní ochranou proti nepříjemnému zápachu. Nadechněte se čerstvé jarní vůně! Tato aviváž vám připraví příjemně voňavý zážitek, který probudí vaše smysly a nabije vás energií. Prostředek obsahuje výtažky z jarních květin s přírodními tóny pačule a bílého cedru. Můžete ji používat společně s vonnými perličkami na praní od značky Lenor Unstoppables, které její vůni nádherně doplní.

Hlavní vlastnosti:

  • zanechávají dokonale svěží prádlo
  • voní po jarních květinách, pačule a cedru
  • ikonická vůně Lenoru

Složení

<5% kationtové povrchově aktivní látky, parfémy.


Použití

Přidejte Lenor do posledního máchacího cyklu.


Upozornění

H319 Způsobuje vážné podráždění očí. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P305 + P351 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. P312 Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo lékaře. Tekutá aviváž může zvýšit hořlavost materiálů. Použitím většího, než doporučeného množství může být tento efekt ještě větší. Tento výrobek nepoužívejte na dětské noční prádlo nebo oděvy označené jako ohnivzdorné, protože výrobek může jejich ohnivzdornost zvýšit. Nepoužívejte také na oblečení vyrobené z materiálů s delším vlasem (jako flauš, velur, žinylka a froté).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.