Zdravotnické prostředky

Isla Medic Voice třešeň 20 pastilek

Značka: ISLA

Pastilky Isla Medic Voice třešeň s islandským lišejníkem zklidňují podrážděný krk při nachlazení a problémech s hlasem. Ulevují při chrapotu, suchosti a pálení v krku.

209
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Isla Medic Voice třešeň 20 pastilek

50144412

Úvod

Pastilky Isla Medic Voice třešeň s výtažkem z islandského lišejníku jsou balzámem pro váš podrážděný krk při nachlazení a problémech s hlasem. Ulevují při suchosti v ústech, podráždění hlasivek a chrapotu. Obsažený výtažek z islandského lišejníku a kyselina hyaluronová vytvářejí ochranný povlak, který účinně chrání sliznici dutiny ústní a hrdla. Pastilky s příjemnou třešňovou příchutí jsou vhodné pro dospělé a děti od 6 let.

Hlavní vlastnosti

  • účinná ochrana při nachlazení a problémech s hlasem
  • zklidňují sliznici dutiny ústní a hrdla
  • ulevují při chrapotu i při škrábání či pálení v krku

Dávkování

Dospělí a děti od 6 let: Pastilku nechte zvolna rozplynout v ústech, užívejte několikrát za den dle potřeby. Denní dávka je až 6 pastilek.


Složení

Vodný extrakt z islandského lišejníku (0,4-0,8:1), karbomer, xantanová guma, kyselina hyaluronová. Další látky: akácie, sorbitol, maltitol, bezvodá kyselina citronová, acesulfam K, levomenthol, silice máty peprné, badyánový olej, silice fenyklu hořkého, aroma, triglyceridy se středním řetězcem, purifikovaná voda. Každá pastilka obsahuje náhradní sladidla sorbitol (0,11 g) a maltitol (0,94 g) = 0,09 BE (chlebové jednotky).


Upozornění

Obsahuje sladidla. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Třída ZP I.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.