Ostatní příkrmy

Kendamil Variace mléčných a nemléčných kaší 4x150 g

Značka: KENDAMIL

Kendamil Variace mléčných a nemléčných kaší je balíček čtyř příkrmů pro kojence a malé děti + lžička jako dárek. Kaše obsahují pouze přirozeně se vyskytující cukry.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Kendamil Variace mléčných a nemléčných kaší 4x150 g

50144980

Úvod

Kendamil Variace mléčných a nemléčných kaší je balíček čtyř příkrmů pro kojence a malé děti + lžička jako dárek. Kaše nejsou přislazované – obsahují pouze přirozeně se vyskytující cukry.

Variace mléčných a nemléčných kaší

  • Nemléčná kaše se švestkami a banánem 150 g – od ukončeného 7. měsíce
  • Mléčná kaše s brokolicí, květákem a rajčaty 150 g – od ukončeného 6. měsíce
  • Mléčná kaše s černým rybízem a jablky 150 g – od ukončeného 6. měsíce
  • Mléčná krémová ovesná kaše 150 g – od ukončeného 6. měsíce

Složení

Nemléčná kaše se švestkami a banánem: Bio OVESNÁ mouka (59 %), malé bio OVESNÉ vločky (25 %), bio banánové vločky (12 %), bio švestkový prášek (4 %) (bio švestka, bio rýžová mouka), vitamín A, B1 (thiamin), D3. Vyrobeno ze 78 g bio banánu a 24 g bio švestky. Obsahuje LEPEK. Může obsahovat stopy MLÉKA. Balení obsahuje cca 10 porcí.

Mléčná kaše s černým rybízem a jablky: Obiloviny (38 %) (OVESNÁ mouka, PŠENIČNÁ mouka), rýžová mouka, sušené odstředěné MLÉKO (23 %), sušená syrovátka (MLÉKO), maltodextrin, ovocné vločky z jablek (6 %), kukuřičný škrob, maltodextrin, slunečnicový lecitin, černý rybíz, citron, řepkový olej, extrakt z JEČNÉHO sladu, minerály (uhličitan vápenatý, síran zinečnatý, pyrofosforečnan železitý), vitamíny (vitamin A, vitamín D3, vitamín E, vitamín C, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, niacin, kyselina listová, kyselina pantotenová, biotin), přírodní aromata. Vyrobeno z 30 g jablek, 1,8 g černého rybízu, 0,5 g citronu. Obsahuje LEPEK. Balení obsahuje cca 7 porcí.

Mléčná kaše s brokolicí, květákem a rajčaty: Obiloviny (49 %) (rýžová mouka, kukuřičná mouka), sušené odstředěné MLÉKO (26 %), maltodextrin, řepkový olej, zeleninové vločky květáku rajčat, brokolice, cibule a špenátu (3 %), minerální látky: uhličitan vápenatý, pyrofosforečnan železitý a síran zinečnatý, přírodní aromata, kvasnicový extrakt, vitamíny A, D3, E, C, B1, B2, B6 a niacin, kyselina listová, kyselina pantothenová a biotin. Vyrobeno z 15 g rajčat, 5 g květáku, 3 g brokolice, 2 g špenátu a 2 g cibule. Bez LEPKU. Balení obsahuje cca 7 porcí.

Mléčná krémová ovesná kaše: Obiloviny (40 %) (OVESNÁ mouka (26,5 %), PŠENIČNÁ mouka (13,5 %), sušené odstředěné MLÉKO (24 %), sušená syrovátka (MLÉKO), maltodextrin, řepkový olej, extrakt z JEČNÉHO sladu, minerální látky (uhličitan vápenatý, síran zinečnatý, pyrofosforečnan železitý), vitamíny (vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín C, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, niacin, kyselina listová, kyselina pantothenová, biotin). Obsahuje LEPEK. Balení obsahuje cca 7 porcí.

Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. Alergeny jsou ve složení vyznačeny VELKÝMI PÍSMENY.


Použití

Nemléčná kaše se švestkami a banánem: Připravte 90 ml (6 polévkových lžic) kojenecké výživy, kterou aktuálně používáte (připravte podle návodu jako do láhve) a přidejte 1 a ½ lžíce (15 g) sypké kaše. Dobře promíchejte. K přípravě kaše je možné použít také mateřské mléko. Kaši je možné podle potřeb miminka připravit hustší nebo řidší, uvedený poměr je orientační. Nedojedenou kaši znovu nepodávejte. Kaši neohřívejte v mikrovlnné troubě (nebezpečí opaření!). Mléčná kaše s brokolicí, květákem a rajčaty, Mléčná kaše s černým rybízem a jablky, Mléčná krémová ovesná kaše: Odměřte do misky asi 2 polévkové lžíce kaše (20 g), přidejte 4 polévkové lžíce (60 ml) převařené chladnoucí vody a dobře promíchejte. Před podáváním zkontrolujte teplotu kaše. Nedojedenou kaši znovu nepodávejte. Neohřívejte v mikrovlnné troubě (nebezpečí opaření!). Konzistenci kaše můžete podle potřeby upravit přidáním většího nebo menšího množství vody nebo prášku.


Upozornění

Potravina pro zvláštní výživu. Potravina má být součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte. Pro zdraví dítěte je důležité vždy dodržovat pokyny k přípravě a skladování. Již od prvních zoubků věnujte pozornost pravidelné péči o ústní hygienu. Nemléčná kaše se švestkami a banánem: Obilno-nemléčná kaše pro kojence a malé děti od ukončeného 7. měsíce, v prášku. Mléčná kaše s brokolicí, květákem a rajčaty, Mléčná kaše s černým rybízem a jablky, Mléčná krémová ovesná kaše: Obilno-mléčná kaše pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce, v prášku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.