Kosmetika

Dermedic Hydrain3 Hialuro micelární voda 200 ml

Značka: DERMEDIC
Produktová řada: Hydrain3 Hialuro

Pleťová kosmetika Dermedic patří do portfolia farmaceutické společnosti Biogened, která se specializuje na výrobu a prodej kvalitní lékárenské kosmetiky. Produkty Dermedic tedy lze použít nejen ke zkrášlení zevnějšku, ale i k doplňkové léčbě celé řady kožních onemocnění.

95
Ušetříte 26%

Původní cena:  129 Kč  ·  sleva 34 Kč

Nejnižší cena před slevou: 129 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Dermedic Hydrain3 Hialuro micelární voda 200 ml

50080789

Úvod

Dermedic je určen především pro zákazníky s extrémně citlivou, případně problematickou pletí. Proto klade maximální důraz dodržování zásad GMP (Good Manofacturing Practice).

Samostatnou zmínku si zaslouží také skutečnost, že hlavní složkou nejen krémů Dermedic je voda upravovaná technologií reverzní osmózy - jinak řečeno zbavená veškerých potenciálně dráždivých či alergenních látek. Kromě ní v jejich složení naleznete také ovocné AHA enzymy, kyselinu hyaluronovou, ureu, důležité vitamíny aj.

Kosmetika Dermedic prochází přísnými kontrolami kvality a bezpečnosti. Je velmi účinná a šetrná. Z těchto důvodů ji svým pacientům doporučují přední dermatologové a je vhodná na všechny druhy pleti, zejména citlivou pleť, pleť trpící na akné, a různé lehké kožní problémy. Neobsahuje parabeny a alergeny. V ČR je výhradním distributorem firma CYNDICATE s.r.o.

DERMEDIC MICELÁRNÍ VODA - čistící pleťová voda 

  • Termální voda
  • kyselina hyaluronová
  • Hydroveg VV

Na obličej a oční make-up pro odstranění – čistící micelární pleťová voda.

Odstraní make-up a všechny nečistoty z pleti, zanechává pokožku s pocitem svěžesti a čistoty bez rizika podráždění kůže. HYDRAIN3  Micelární voda na rozdíl od jiných čistících produktů změkčuje a udržuje hydrataci pleti. Neucpává póry,nezanechává film na povrchu kůže a je neutrální pro oči -testováno dermatologicky.

Návod k použití:
Navlhčete vatový tampon  micelární vodou a čistěte obličej, krk a dekolt  jemnými, pomalými pohyby. Přiložte vlhký tampon k zavřeným očím, chvíli přidržte a pak jemně odstraňte make-up  pohybem směrem dolů. Voda je vhodná i na čištění citlivé kůže a citlivých očních partií.

Výhradní distributor DERMEDIC v ČR:  CYNDICATE s.r.o,

Vyrábí: BIOGENED SA


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.