Kosmetika

PLANTHÉ Laboratories Antipigmentové sérum zesvětlující 30 ml

5.0

Antipigmentové zesvětlující sérum PLANTHÉ Laboratories je vytvořeno pro účinný boj proti pigmentovým skvrnám na tváři, v oblasti dekoltu a pokožce rukou.

549
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: PLANTHÉ Laboratories Antipigmentové sérum zesvětlující 30 ml

50144406

Úvod

Antipigmentové zesvětlující sérum PLANTHÉ Laboratories je krása pro vaši pleť v jedné kapce! Přípravek je vytvořený z čistých rostlinných olejů a inovativních farmaceutických látek pro účinný boj proti pigmentovým skvrnám. Kombinace hexylresorcinolu, oleje z chia semínek a resveratrolu cílí na všechny druhy hyperpigmentace, ať už se jedná o tmavé skvrny vzniklé od slunce nebo vlivem hormonálních změn (těhotenství, menopauza, užívání antikoncepce). Sérum je určené zejména k péči o tvář, oblast dekoltu a pokožku rukou a je vhodný pro všechny typy pleti.

Výsledek

  • viditelné zesvětlení stávajících pigmentových skvrn
  • dlouhodobá ochrana a předcházení vzniku nových pigmentů
  • redukce vrásek a sjednocení barevných tónů pleti

Použití

Sérum naneste kapátkem na dlaň nebo prst a aplikujte na vyčištěnou pokožku, poté jemně vmasírujte. Sérum je určeno pro obličej, oblast dekoltu a ruce. Lze použít lokálně i na celé tělo. Doporučujeme používat ráno i večer a kombinovat s přípravky s vysokým UV ochranným faktorem. Před použitím důkladně protřepejte!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.