Zdravotnické prostředky

Fungatinex Dr. Michaels sada

Fungatinex Dr. Michaels sada poskytuje úlevu pokožce při problémech s plísňovými infekcemi a je vhodný na tělo i vlasovou pokožku.

1 390
Doprava zdarma

O produktu: Fungatinex Dr. Michaels sada

50142050

Úvod

Zdravotnický prostředek Fungatinex Dr. Michaels sada poskytuje úlevu pokožce při problémech s plísňovými infekcemi a je vhodný na tělo i vlasovou pokožku. Snižuje podráždění pokožky a ulevuje od nepříjemného svědění. Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud bude používat současně oba přípravky v sadě – roztok ve spreji a krém – protože jejich účinky se vzájemně doplňují.

Hlavní vlastnosti

  • poskytuje pokožce úlevu při problémech s plísňovými infekcemi
  • snižuje podráždění a svědění pokožky
  • produkty v sadě se vzájemně doplňují

Složení

Sprej: Deionised water, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Xylitol, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Centipeda Cunninghamii extract, α-glucan oligosaccharide, Menthyl ethylamido Oxalate, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Glyceryl caprylate, Aloe vera, 4-terpineol, Sodium Laurylglucosides Hydroxypropylsulfonate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Farnesol. Krém: Parafínový olej, parafínový vosk, lilek brambor, oxid zinečnatý, kyselina salycilová, mandlový olej, jojobový olej, avokádový olej, olej ze semínek mrkve, výtažek z měsíčku zahradního, pomerančový olej, olej z pšeničných klíčků, meruňkový olej, levandulový olej, olej ze santalového dřeva, olej z pačuli, olej z pelargónie, rozmarýnový olej, emu olej, bergamotový olej, olej z pupalky dvouleté, eukalyptový olej, borovicový olej, heřmánkový olej, myrhový olej, neroli olej (olej z květů hořkého pomerančovníku).


Použití

  • Sadu Fungatinex Dr. Michaels doporučujeme používat 1x denně.
  • Tělo: Nastříkejte roztok na kosmetický tampon, jemně jej vetřete do pokožky a nechte působit. Neoplachujte. Poté je možné aplikovat krém.
  • Vlasová pokožka: Na pokožku hlavy ve vlasové části aplikujte roztok buď rozprašovačem, nebo kapátkem. Následně použijte krém. Nanášejte přímo na místa postižená plísňovou infekcí. Krém jemně vmasírujte.

Dodržujte doporučenou frekvenci používání

Jestliže budete tento zdravotnický prostředek používat méně často, než je předepsáno, je možné, že jeho efekt nebude dostatečný. Ani častější aplikaci však nedoporučujeme, pokožku byste mohli ještě více podráždit.


Upozornění

Není určeno pro děti mladší 3 let. Zdravotnický prostředek nepřibližujte k očím. Nepoužívejte na poraněnou pokožku. Obsahuje kyselinu salicylovou. Pokud se u Vás projeví podráždění pokožky, vyhledejte lékaře. Než vystavíte pokožku slunečnímu záření, na místa, kde jste přípravek použili, naneste krém s ochranným UV faktorem. U méně než 1 % pacientů se může vyskytnout folikulitida. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Zdravotnický prostředek třídy I.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.