Zdravotnické prostředky

Vitilinex Dr. Michaels sada

Sada Vitilinex Dr. Michaels je zdravotnickým prostředkem, který pomáhá sjednotit tón pokožky postižené vitiligem, ekzémem či kožními infekcemi. Snižuje podráždění a svědění.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Vitilinex Dr. Michaels sada

50142053

Úvod

Sada Vitilinex Dr. Michaels je zdravotnickým prostředkem, který pomáhá sjednotit tón pokožky. Je vhodný pro pokožku postiženou vitiligem, ekzémem, seboroickou dermatitidou, růžovkou, lupenkou či kožními infekcemi. Přípravek redukuje zanícení, posiluje kožní bariéru, zlepšuje hydrataci a snižuje pocit svědění. Sada obsahuje dva vzájemně se doplňující produkty, vhodné na tělo i vlasovou pokožku.

Hlavní vlastnosti

  • pomáhá sjednotit tón pokožky
  • posiluje kožní bariéru a zlepšuje hydrataci
  • snižuje podráždění a svědění pokožky

Složení

Sprej: Deionised water, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Xylitol, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Centipeda Cunninghamii extract, α-glucan oligosaccharide, Menthyl ethylamido Oxalate, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Glyceryl caprylate, Aloe vera, 4-terpineol, Sodium Laurylglucosides Hydroxypropylsulfonate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Farnesol. Krém: Parafínový olej, parafínový vosk, lilek brambor, oxid zinečnatý, kyselina salycilová, mandlový olej, jojobový olej, avokádový olej, olej ze semínek mrkve, výtažek z měsíčku zahradního, pomerančový olej, olej z pšeničných klíčků, meruňkový olej, levandulový olej, olej ze santalového dřeva, olej z pačuli, olej z pelargónie, rozmarýnový olej, emu olej, bergamotový olej, olej z pupalky dvouleté, eukalyptový olej, borovicový olej, heřmánkový olej, myrhový olej, neroli olej (olej z květů hořkého pomerančovníku).


Použití

  • Sadu Dr. Michaels Vitilinex doporučujeme používat 1x denně.
  • Tělo: Nastříkejte roztok na kosmetický tampon, jemně jej vetřete do pokožky a nechte působit. Neoplachujte. Poté je možné aplikovat krém.
  • Vlasová pokožka: Na pokožku hlavy ve vlasové části aplikujte roztok buď rozprašovačem, nebo kapátkem. Následně použijte krém. Nanášejte přímo na místa postižená nedostatečnou pigmentací. Krém jemně vmasírujte.

Dodržujte doporučenou frekvenci používání

Jestliže budete tento zdravotnický prostředek používat méně často, než je předepsáno nebude tak účinný jako při pravidelné aplikaci. Ani častější používání však nedoporučujeme, mohli byste vyvolat podráždění pokožky.


Upozornění

Není určeno pro děti mladší 3 let. Zdravotnický prostředek nepřibližujte k očím. Nepoužívejte na poraněnou pokožku. Obsahuje kyselinu salicylovou. Pokud se u vás projeví podráždění pokožky, vyhledejte lékaře. Než vystavíte pokožku slunečnímu záření, na místa, kde jste přípravek použili, naneste krém s ochranným UV faktorem. U méně než 1 % pacientů se může vyskytnout folikulitida. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Zdravotnický prostředek třídy I.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.