Kosmetika

Nivea SUN Sprej na opalování OF30 200 ml

Značka: NIVEA
Produktová řada: Nivea Sun

Nivea SUN Sprej na opalování OF30 s vitaminem E poskytuje okamžitou vysokou ochranu proti UV záření. Hydratuje pokožku až 48 hodin. Voděodolné složení.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea SUN Sprej na opalování OF30 200 ml

50145367

Úvod

Okamžitá ochrana proti slunečnímu záření a intenzivní hydratace až na dlouhých 48 hodin! To vše vám poskytne voděodolný opalovací krém s vitaminem E ukrytý ve spreji na opalování Nivea SUN OF30. Pečující složení nijak nenarušuje ochranný film pokožky, a navíc je ohleduplné k oceánům. Chráníte tak nejen svou pokožku, ale rovněž životní prostředí.

Klíčové vlastnosti:

  • ihned poskytuje vysokou ochranu před slunečním zářením
  • intenzivně hydratuje pokožku a zanechává ji hebkou
  • nenarušuje ochrannou vrstvu pokožky
  • snadno se vstřebává a je voděodolný
  • láhev je vyrobena z 95 % z recyklovaného plastu

Použití

Před použitím vždy přípravek důkladně protřepejte a nastříkejte dostatečné množství na pokožku. Rovnoměrně ho rozetřete a nechte vstřebat. Opakujte aplikaci několikrát denně.


Upozornění

Nestříkejte přímo na obličej a vyhněte se inhalaci obsahu. Aplikujte v dostatečném množství před sluněním a k udržení ochrany pravidelně opakujte, zejména v případě pocení, po koupání a po osušení ručníkem. Menší množství významně snižuje stupeň ochrany. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření; nadměrná sluneční expozice představuje vážné zdravotní riziko. Ani výrobky proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po nanesení nechte sprej důkladně vstřebat, vyhněte se přímému kontaktu s oblečením a tvrdými povrchy – přípravek může zanechat stopy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.