Kosmetika

Nivea SUN Opalovací krém hydratační OF30 400 ml

Značka: NIVEA
Produktová řada: Nivea Sun

Nivea SUN Opalovací krém hydratační OF30  s vitaminem E chrání pokožku před UVA a UVB zářením a zároveň ji poskytuje hydrataci až na 48 hodin.

359
Ušetříte 22%

Původní cena:  459 Kč  ·  sleva 100 Kč

Nejnižší cena před slevou: 459 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Nivea SUN Opalovací krém hydratační OF30 400 ml

50145368

Úvod

Po sluneční lázni bývá pokožka obvykle napnutá, vysušená a mírně zarudnutá. To má na svědomí UV záření, které ji dehydratuje, a proto je dostatečná ochrana vždy na místě. Opalovací hydratační krém Nivea SUN OF30 chrání pokožku před UVA a UVB zářením a zároveň jí poskytuje hydrataci až na 48 hodin. Respektuje ochranný film pokožky, obsažený vitamin E zanechává pokožku jemnou a hebkou. Přípravek je ohleduplný k vodním ekosystémům, neobsahuje mikroplasty a navíc je z 82 % biologicky rozložitelný. Jeho používáním tak chráníte svou pleť i životní prostředí.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje pokožku až na 48 hodin
  • poskytuje vysokou ochranu před UV zářením
  • vitamin E zanechává pokožkou sametově hebkou
  • nenarušuje ochrannou vrstvu pokožky
  • voděodolný, z 82 % biologicky rozložitelný

Složení

Naneste na celé tělo přiměřené množství krému a důkladně jej rozetřete. Zvlášť při častém pobytu ve vodě je potřeba nanášení krému po 3 až 4 hodinách opakovat. Nezapomeňte na hydrataci a výživu pokožky a po pobytu na slunci ji natřete mlékem po opalování.


Upozornění

Aplikujte v dostatečném množství před sluněním a k udržení ochrany pravidelně opakujte, zejména v případě pocení, po koupání a po osušení ručníkem. Menší množství významně snižuje stupeň ochrany. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření; nadměrná sluneční expozice představuje vážné zdravotní riziko. Ani výrobky proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po nanesení nechte krém důkladně vstřebat, vyhněte se přímému kontaktu s oblečením a tvrdými povrchy – přípravek může zanechat stopy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.