Kosmetika

Nivea SUN Triple Protect OF50+ pleťový krém 40 ml

Značka: NIVEA
Produktová řada: Nivea Sun

Nivea SUN Triple Protect OF50+ pleťový krém s kyselinou hyaluronovou a extraktem z lékořice chrání pokožku před UV zářením, modrým světlem a znečištěním.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea SUN Triple Protect OF50+ pleťový krém 40 ml

50145369

Úvod

Trojnásobná ochrana pleti v jednom jediném krému: seznamte se s Nivea SUN Triple Protect OF50+! Tato kosmetická vychytávka nabízí elegantní řešení pro ženy, které chtějí ochránit svou pokožku před UV zářením, modrým světlem i znečištěním. Hydratační pleťový krém, kromě velmi vysoké sluneční ochrany, ukrývá kyselinu hyaluronovou a výtažek z lékořice, významný antioxidant, který v pleti aktivuje vlastní obranné mechanismy, a pravidelným používáním pomáhá bojovat s jejím předčasným stárnutím. Přípravek má ultralehké složení, rychle se vstřebává a lze jej používat na každodenní bázi i pod make-up. Je odolný vůči potu, a tak je ideálním společníkem do horkých letních dnů.

Hlavní vlastnosti:

  • velmi vysoká ochrana SPF50+
  • chrání proti UV záření, modrému světlu i znečištění
  • s kyselinou hyaluronovou a výtažkem z lékořice
  • vhodný na každodenní použití pro normální, smíšenou i citlivou pleť
  • má nemastnou texturu a rychle vstřebává
  • dobře odolává potu a je vhodný pod make-up
  • 76 % z jeho složení je biologicky odbouratelných
  • bez mikroplastů a silikonů

Použití

I když hydratační krém nanášíte ráno, pleť vyčistěte. Navzdory tomu, že jste ji čistili večer. Tubu s krémem důkladně protřepejte. Jen díky tomu se všechny účinné složky spojí tak, jak mají.


Upozornění

Aplikujte v dostatečném množství před sluněním a k udržení ochrany pravidelně opakujte, zejména v případě pocení, po koupání a po osušení ručníkem. Menší množství významně snižuje stupeň ochrany. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření; nadměrná sluneční expozice představuje vážné zdravotní riziko. Ani výrobky proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po nanesení nechte krém důkladně vstřebat, vyhněte se přímému kontaktu s oblečením a tvrdými povrchy – přípravek může zanechat stopy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.