Doplněk stravy

Naturprodukt NCE kolagen + kurkuma + šípková růže + vitamin C 30 tobolek

Naturprodukt NCE kolagen + kurkuma + šípková růže + vitamin C obsahuje hydrolyzovaný kolagen, bylinné extrakty a vitamin C, který je potřebný pro správnou tvorbu kolagenu.

229

Cena za 1 kus: 7,63 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Naturprodukt NCE kolagen + kurkuma + šípková růže + vitamin C 30 tobolek

50144753

Úvod

Komfort pro Vaši pokožku. Naturprodukt NCE kolagen + kurkuma + šípková růže + vitamin C je doplněk stravy, který kombinuje účinky bioaktivního hydrolyzovaného kolagenu, kurkumy, šípkové růže a vitaminu C. Bílkovina kolagen je základní stavební jednotkou pojivových tkání, podporuje elastičnost a pevnost kůže.

Hlavní vlastnosti:

  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu, který podporuje správné fungování našich kostí, kůže, chrupavek, krevních cév, zubů a dásní, chrání buňky před oxidačním stresem a napomáhá správné funkci imunitního systému
  • kurkuma dlouhá má příznivý vliv na stav pokožky a působí jako antioxidant
  • šípková růže je bohatým zdrojem vitaminu C a je antioxidantem

Dávkování

Užívejte 1 tobolku 1x denně s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Hydrolyzovaný kolagen typu II z kuřecích chrupavek 166,7 mg, extrakt z oddenku kurkumy dlouhé (Curcuma longa) 150 mg, vitamin C (kyselina L-askorbová) 80 mg (100 % referenční hodnoty příjmu pro průměrného dospělého), extrakt z květů šípkové růže (Rosa canina) 57,1 mg v jedné tobolce.

40 mg vitaminu C pochází z extraktu z květů šípkové růže. Extrakt je standardizován na 70% vitaminu C. Hydrolyzovaný kolagen typu 99 je standardizován na 20% chondroitin sulfátu a 10% kyseliny hyaluronové. Extrakt z oddenku kurkumy je standardizován na 94% kurkuminoidů.

Přídatné látky: plnivo, celulóza, protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin a oxid křemičitý, želatina (tobolka).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Vhodné pro dospělé. Není určeno dětem, těhotným a kojícím ženám. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.