Kosmetika

Nivea SUN Pleťový krém na opalování OF30 50 ml

Značka: NIVEA
Produktová řada: Nivea Sun
1.0

Nivea SUN Pleťový krém na opalování OF30 chrání pleť před negativním vlivem slunečního záření a účinky modrého světla. Redukuje lesk normální až smíšené pleti.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea SUN Pleťový krém na opalování OF30 50 ml

50145364

Úvod

Bojujete s nepříjemně lesklou pletí a lepivým pocitem po nanesení opalovacích přípravků? Už nemusíte. Zmatňující pleťový krém na opalování Nivea SUN OF 30 efektivně chrání před negativními účinky slunečního záření a předčasným stárnutím pleti, a navíc redukuje lesk normální až smíšené pleti. Lehké složení s přírodními antioxidanty působí i jako ochrana proti působení modrého světla. Přípravek lze používat každý den, dokonce i na oční partie. Je ze 72 % biologicky rozložitelný a přátelský k vodním ekosystémům.


Hlavní vlastnosti:

  • vysoká ochrana proti UV záření
  • chrání před předčasným stárnutím vlivem slunečního záření
  • chrání před škodlivými účinky modrého světla
  • redukuje lesk normální až smíšené pleti
  • lze aplikovat na oční partie – oftalmologicky testováno 

Použití

Krém rozetřete na obličeji. Vyhýbat se nemusíte ani citlivé oblasti okolo očí.


Upozornění

Aplikujte v dostatečném množství před sluněním a k udržení ochrany pravidelně opakujte, zejména v případě pocení, po koupání a po osušení ručníkem. Menší množství významně snižuje stupeň ochrany. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření; nadměrná sluneční expozice představuje vážné zdravotní riziko. Ani výrobky proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po nanesení nechte mléko důkladně vstřebat, vyhněte se přímému kontaktu s oblečením a tvrdými povrchy – přípravek může zanechat stopy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.