Kosmetika

Nivea SUN Protect & Care Dětský sprej na opalování SPF50+ 300 ml

Značka: NIVEA
Produktová řada: SUN

Velmi vysoká ochrana citlivé dětské pokožky před slunečními paprsky. Rychlá pohodlná aplikace pomocí spreje s pumpičkou. Voděodolné složení.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea SUN Protect & Care Dětský sprej na opalování SPF50+ 300 ml

50113677

Úvod

Během léta tráví děti většinu dnů venku na sluníčku. Jejich citlivá a jemná pokožka je však zatěžována neustálým působením slunečních paprsků. Chraňte pleť svých malých ratolestí přípravkem Nivea Sun s velmi vysokým ochranným faktorem SPF 50. Nejenže účinně brání proti spálení, ale také snižuje riziko vzniku slunečních alergií. Díky spreji s pumpičkou je aplikace snadná a děti jsou namazané během chviličky. Voděodolné složení poskytne ochranu i při koupání.

Výsledek:

  • chrání pokožku proti slunečnímu záření
  • snižuje riziko vzniku slunečních alergií
  • rychlá aplikace pomocí spreje s pumpičkou

Složení

Sprej na opalování je svým složením speciálně určený pro citlivou a jemnou dětskou pokožku. Lehká textura je velmi příjemná na dotek, snadno se roztírá a rychle vstřebává. Poskytuje pokožce velmi vysokou ochranu s faktorem SPF 50+, aby nedošlo ke spálení kůže nebo vzniku alergických reakcí ze slunce.


Použití

Nanášejte na pokožku celého těla alespoň 20 minut před pobytem na slunci. Rovnoměrně aplikujte dostatečnou vrstvu a rozetřete. Vyhněte se kontaktu s očima.


Upozornění

Nenechávejte děti na slunci příliš dlouho. Ačkoliv je sprej voděodolný, doporučujeme ho v průběhu opalování nanášet opakovaně, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.