Zdravotnické prostředky

AGU Baby N3 Kompresorový inhalátor

Značka: AGU BABY

AGU Baby N3 Kompresorový inhalátor je zdravotnický prostředek určený pro inhalační terapii astmatu, chronické obstrukční plicní nemoci a dalších onemocnění dýchacích cest.

1 850
Doprava zdarma

O produktu: AGU Baby N3 Kompresorový inhalátor

50144758

Úvod

Trpíte často onemocněním dýchacích cest nebo astmatem? AGU Baby N3 Kompresorový inhalátor Vám pomůže při běžných respiračních onemocněních i astmatu nebo chronické obstrukční nemoci (CHOPN). Ocení ho všechny věkové kategorie. Přístroj má jednoduchou obsluhu a bohaté příslušenství. V balení najdete vše, co k použití inhalátoru potřebujete (masku pro děti i dospělé, inhalátor, náustek, 5 vyměnitelných vzduchových filtrů). Nebulizátor kompresoru AGU je extrémně kompaktní a velmi praktický, snadno se přenáší na cestách. Lze ho ovládat z power banky, když není k dispozici stacionární zdroj energie a může pracovat se sklonem postřikovače až 45 stupňů od svislé polohy. Rychlost rozprašování je 0,3 ml / min.

Hlavní vlastnosti:

  • kompaktní a pohodlný kompresorový inhalátor
  • vhodný pro děti i dospělé
  • lze inhalovat pod úhlem sklonu až 45°
  • bohaté příslušenství, jednoduchá obsluha
  • vhodný pro všechny běžné inhalační roztoky

Upozornění

Pokud je vyžadováno několik inhalačních sezení, doporučuje se po každém sezení provést 30minutovou přestávku.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Třída ZP IIa, č. notifikace RZPRO: 01055118.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.