Doplněk stravy

Ekomedica ProSRDCE směs ovocných šťáv 1000 ml

Značka: EKOMEDICA

Ekomedica ProSRDCE obsahuje směs ovocných šťáv a také hloh, který pomáhá udržovat normální činnost srdce a cévního systému.

NAVÍC Ekomedica Ostropestřec mariánský 60 kapslí Při nákupu produktů značky Ekomedica v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Ekomedica Ostropestřec mariánský 60 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
445

Cena za 1 litr: 445,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Ekomedica ProSRDCE směs ovocných šťáv 1000 ml

50144913

Úvod

Ekomedica ProSRDCE je tekutý doplněk stravy ze šťávy hroznů a dalších ovocných šťáv a pyré s přídavkem extraktu z květu hlohu, ženšenu a přírodního vitamínu C ze šípků. Hloh pomáhá udržovat normální činnost srdce a cévního systému, přispívá k relaxaci. Vitamín C podporuje tvorbu kolagenu pro funkci krevních cév a přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Ženšen podporuje krevní oběh, fyzický výkon, přispívá k vitalitě, dodává energii.

Hlavní vlastnosti

  • hloh podporuje normální činnost srdce a cévního systému, přispívá k relaxaci
  • vitamín C podporuje tvorbu kolagenu pro funkci krevních cév a působí jako antioxidant
  • ženšen podporuje krevní oběh, přispívá k vitalitě, dodává energii

Dávkování

Užívejte 50 ml denně. Před použitím protřepejte. Po otevření skladujte v chladničce v původním obalu. Spotřebujte do 3 týdnů od otevření.


Složení

Ovocné šťávy: hrozny 38,8 %, brusinka 12,7 %, černý bez 11,8 %, granátové jablko 10,3 %, malina 8,8 %, aronie 8,2 %, hloh 6,2 %); ovocné pyré: dřín 0,9 %, ostružiny 0,9 %, mango 0,4 %, rakytník 0,4 %, kdoule 0,4 %; extrakt z květu hlohu jednosemenného, extrakt ze šípku standardizovaný na vitamín C (0,07 %), extrakt z kořene bílého ženšenu standardizovaný na obsah ginsenosidů. Pasterizováno. Bez chemických konzervantů.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Není vhodné pro osoby se zvýšeným krevním tlakem. Neužívejte při individuální nesnášenlivosti kterékoliv složky výrobku. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Usazenina na dně láhve, ani případné pevné části ve výrobku nejsou na závadu. Barva, vůně i chuť šťávy se může v různých šaržích výrobku měnit, což není na závadu jeho kvality. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.