Doplněk stravy

Ekomedica Ashwagandha 60 kapslí

Značka: EKOMEDICA

Ekomedica Ashwagandha obsahuje hořčík, vitamin B6 + ašvagandu, která pomáhá lépe se vyrovnávat se stresem, udržet si duševní zdraví a vitalitu.

305
Ušetříte 9%

Původní cena:  335 Kč  ·  sleva 30 Kč

Cena za 1 kus: 5,08 Kč

Nejnižší cena před slevou: 335 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Ekomedica Ashwagandha 60 kapslí

50144907

Úvod

Ekomedica Ashwagandha je doplněk stravy s extraktem z rostliny vitánie (ashwagandha), hořčíkem a vitaminem B6. Ashwagandha (nebo také ašvaganda) patří mezi rostlinné adaptogeny, to znamená, že pomáhá organizmu lépe se vyrovnávat se stresem, udržet si duševní zdraví a vitalitu. Přípravek je doplněný hořčíkem v dobře vstřebatelné formě citrátu a vitaminem B6, které pomáhají snížit míru únavy a vyčerpání.

Hlavní vlastnosti

  • ashwagandha podporuje vitalitu a duševní zdraví
  • vitamin B6 přispívá k normální funkci imunitního systému, podporuje tvorbu červených krvinek a také se podílí na regulaci hormonální aktivity
  • hořčík a vitamin B6 podporují normální psychickou činnost a normální činnost nervové soustavy
  • hořčík a vitamin B6 přispívají ke snížení únavy a vyčerpání

Dávkování

Užívejte 2 kapsle denně, nejlépe spolu s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

V denní dávce (2 kapsle): vitánie snodárná extrakt z kořene 200 mg, v tom 10 mg withanolidů, hořčík (citrát hořečnatý) 112,5 mg (30 % RHP*), jablečná vláknina, vitamín B6 (pyridoxal-5-fosfát) 2,8 mg (200 % RHP), protispékavá látka: oxid křemičitý (z rýže). Obal rostlinné kapsle: hydroxypropylmethylcelulóza. * RHP – referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ / 2 000 kcal). Vhodné pro vegany.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Těhotným a kojícím ženám se doporučuje užívání konzultovat s lékařem. Neužívejte při individuální nesnášenlivosti kterékoliv složky výrobku. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.