Dentální hygiena

Herbadent Sonic speciální zubní pasta 75 g

Značka: HERBADENT

Herbadent Sonic je jemná bylinná zubní pasta s patentovaným komplexem hydroxyapatitu s aktivním vápníkem na posílení zubní skloviny. Vhodná pro použití s elektrickým kartáčkem.

165
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Herbadent Sonic speciální zubní pasta 75 g

50145292

Úvod

Jemná bylinná zubní pasta Herbadent Sonic vám pomůže dosáhnout přirozeně bílých zubů, silné skloviny a zdravých dásní. Patentovaný komplex hydroxyapatitu s aktivním vápníkem posiluje sklovinu zubu, a tak přispívá k její odolnosti a přirozeně bílé barvě. Sklovina je pak také hladší a odolnější vůči usazení pigmentace, plaku a vzniku zubního kazu. Díky nízké abrazivitě (RDA) je pasta vhodná pro použití s elektrickým kartáčkem. Pasta je založena na blahodárných účincích sedmi léčivých bylin, které kontrolují množství bakterií a starají se o zdraví dásní a sliznic a svěží dech po celý den. Zubní pasta má příjemnou svěží bylinnou chuť a jemně pění

Hlavní vlastnosti:

  • léty ověřený bylinný extrakt ze 7 léčivých bylin
  • patentovaná molekula hydroxyapatitu s aktivním vápníkem
  • nízká abrazivita

Použití

Čistěte si zuby minimálně 2x denně po jídle. Pro zdravé zuby a dásně používejte zubní kartáček s rovně střiženými štětinami – jemnými nebo velmi jemnými. Nezapomínejte na pravidelnou návštěvu svého zubního lékaře a ošetření u dentální hygienistky každých 6 měsíců.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.