Dentální hygiena

Spokar XML Mezizubní kartáčky 0,4 - 0,8 mm sada 5 ks

Značka: SPOKAR
4.0

Mezizubní kartáčky XML doplňují prémiovou řadu pomůcek pro dentální hygienu značky SPOKAR. Snadno se s nimi manipuluje a jsou ideální na postranní zuby i rovnátka.

99
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Spokar XML Mezizubní kartáčky 0,4 - 0,8 mm sada 5 ks

50145784

Úvod

Mezizubní kartáčky XML doplňují prémiovou řadu pomůcek pro dentální hygienu značky SPOKAR. Držátko ve tvaru písmene X umožňuje pohodlné uchopení, snadno se s ním manipuluje a zajišťuje přesnou kontrolu kartáčku. Zahnutý tvar kartáčku ve tvaru „L“ usnadňuje přístup do zadních mezizubních prostorů. Důkladná interdentální hygiena eliminuje riziko parodontózy i vzniku zubního kazu, protože čistý zub se nezkazí. Set je ideální i k čištění zubů při fixním ortodontickém aparátu. Sada obsahuje jeden kartáček od každé velikosti v opakovaně uzavíratelném transparentním sáčku. Navrhl je přední český designér Petr Novague. 

Hlavní vlastnosti:

  • různé velikosti mezizubních kartáčků v jedné sadě
  • snadná manipulace
  • ideální na postranní zuby

Složení

Kartáček má nosnou spirálku ze speciálního vysoce kvalitního tuhého nerezového drátku se zcela hladkým povrchem. Speciální jemná polyamidová vlákna s válcovým tvarem zástřihu zaručují účinné šetrné čištění i dlouhou životnost.

 


Použití

Šetrně zasuňte kartáček v adekvátní velikosti do mezizubního prostoru a vysuňte, poté si vyčistěte zuby klasickým velkým kartáčkem s pastou. Čištění mezizubních prostor provádějte 1x denně. V setu najdete kartáčky v pěti velikostech 0,4; 0,5; 0,6; 0,7 a 0,8 mm a plastové krytky.


O značce

Firma SPOKAR a.s., je česká rodinná firma z Pelhřimova, jejíž historie sahá až do roku 1882 a patří mezi významné evropské výrobce a exportéry širokého sortimentu dentálních pomůcek.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.