Péče o dítě

Medela Silikonový sběrač mateřského mléka

Značka: MEDELA

Silikonový sběrač mateřského mléka od značky Medela slouží k zachycení a uskladnění samovolně unikajícího mléka, aby ani jedna jediná kapka nepřišla nazmar.

515
Doprava zdarma

O produktu: Medela Silikonový sběrač mateřského mléka

50144433

Úvod

Silikonový sběrač mateřského mléka od značky Medela slouží k zachycení a uskladnění samovolně unikajícího mléka. Během kojení se prsy maminek většinou vyprazdňují současně. Po přiložení silikonového sběrače mateřského mléka dochází k jemnému podtlaku, který využívá přirozeného spouštěcího reflexu a zachycuje mléko z druhého prsu. Sběrač aktivně nesaje, pouze sbírá přebytečné mléko během dne i noci. Používejte ho však pouze, když jste vzhůru. Se silikonovým sběračem mateřského mléka přiloženým k prsu nespěte. Přístroj je tichý, pojme až 100 ml mateřského mléka a je skvělý na doma i na cesty. Bez BPA.

Hlavní vlastnosti:

  • zachycuje a skladuje unikající mléko
  • šetrný a příjemný k citlivé pokožce
  • lehký a přenosný, ideální na cesty
  • snadné použití a čištění, 1dílná konstrukce
  • bezpečná přísavná základna zabraňuje vylití

Složení

 Vyrobeno ze 100% potravinářského silikonu.


Použití

Během kojení přiložte sběrač k druhé bradavce a zachyťte unikající mléko, aby ani jedna kapka nepřišla vniveč. Dvojitá nepropustná zátka a víčko, přísavná základna a šňůrka na krk chrání před náhodným vylitím – aby vaše miminko dostalo vše. Nejedná se o náhradu odsávačky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.