Zdravotnické prostředky

DERMOZOIL Krém na dermatitidy 100 ml

Značka: DERMOZOIL
5.0

DERMOZOIL Krém se používá u atopické či ekzematózní dermatitidy, dermatózy, při akné i lupénce. Podporuje hojení, působí antimikrobiálně a snižuje svědění.

469
Doprava zdarma

O produktu: DERMOZOIL Krém na dermatitidy 100 ml

50142412

Úvod

DERMOZOIL Krém na dermatitidy obnovuje a regeneruje kůži. Používá se k prevenci a podpoře léčby všech forem dermatitidy (atopické či ekzematózní), dermatózy a dalších dermatologických onemocnění, které se projevují zánětem, zarudnutím či olupováním pokožky (akné, psoriázalupénka). Působí antimikrobiálně proti infekci a snižuje svědění.


Složení

Ozoile (stabilní ozonidy s vitaminem E), extrakty z kořene listnatce pichlavého, měsíčku lékařského, černého rybízu a přesličky rolní, sodná sůl kyseliny hyaluronové kyselina thioktová.


Použití

Naneste produkt přímo na postiženou oblast. Aplikujte 2-3x za den. Při léčbě akutní a chronické kožní léze s různou etiologií lze produkt aplikovat přímo na celou postiženou oblast (zvláště během granulační fáze) a do okolí 5 cm. Doba léčby je závislá na velikosti ošetřované oblasti a rychlosti reakce na terapii.


Upozornění

Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou z obsažených složek. Uchovávejte mimo dosah dětí!

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Třída ZP II b, č. notifikace RZPRO: 01069392.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.