Zdravotnické prostředky

DOLAREN Emulgel proti bolesti 100 ml

Značka: DOLAREN
5.0

DOLAREN Emulgel proti bolesti působí při zánětech, podlitinách, otocích či poraněních svalů a šlach. Používá se na artritické a revmatické bolesti.

Velikost balení
455
Doprava zdarma

O produktu: DOLAREN Emulgel proti bolesti 100 ml

50121198

Úvod

DOLAREN Emulgel proti bolesti působí při zánětechpodlitináchotocích či poraněních svalů a šlach. Používá se na artritické a revmatické bolesti. Přípravek je obzvláště vhodný pro dospívající a děti, mohou je používat sportovci i starší osoby. 100% přírodní složení neobsahuje barviva a konzervanty.


Složení

Ozonidy z ozonizovaného extra panenského olivového oleje působí protizánětlivě a zmírňují bolest. Bio-peroxidy z lokálního Ozónu® dopravují kyslík na postižená místa a napomáhají tak obnově poškozené funkce. Vitamin E acetát zvyšuje účinek ozonidů. Další aktivní složky: harpagofyt (čertův spár), bromelain, arnika, černý rybíz, glukosamin a chondroitin sulfát, extrakt z boswelie, panthenol, mentol.


Použití

Naneste na postižené místo a masírujte až do úplného vstřebání. Aplikujte 2-3x denně až do vymizení bolesti nebo dle doporučení od lékaře. V případě chronické bolesti aplikujte po dobu prvních 15 dní 3-4x denně, poté 2x denně (ráno a večer) jako udržovací léčbu. Celková délka léčby závisí na rychlosti odezvy na léčbu. Současně lze kombinovat s diatermií, ultrazvukovou léčbou, elektroforézní a magnetickou léčbou a léčbou rázovými vlnami.


Upozornění

Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou z obsažených složek. Uchovávejte mimo dosah dětí!

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Třída ZP I.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.