Zdravotnické prostředky

NEUROFISIODOL Emulgel na periferní neuropatie 40 ml

NEUROFISIODOL Emulgel je určen pro lokální použití v případě periferní neuropatie a neuralgie. Snižuje pocit bolesti, svědění, mravenčení a brnění.

419
Doprava zdarma

O produktu: NEUROFISIODOL Emulgel na periferní neuropatie 40 ml

50120475

Úvod

NEUROFISIODOL Emulgel je určen pro lokální použití v případě periferní neuropatie a neuralgie různého původu. Snižuje pocit bolesti, svědění, mravenčení a brnění. Hlavní aktivní látka, patentovaná složka Ozoile, přenáší kyslík do tkání, podporuje regeneraci nervosvalové funkce. Působí proti zánětu, chrání před účinky volných radikálů a rozvoji degenerativních procesů.


Složení

Ozoile (stabilní ozonidy s vitaminem E), extrakt z čili papriky, extrakt z harpagofytu (čertův spár), arniky horské a černého rybízu, aminokyseliny arginin, valin, izoleucin, leucin a glutamin, kyselina lipoová, panthenol.


Použití

Naneste na postižené místo a masírujte až do úplného vstřebání. Aplikujte 2x denně nebo dle doporučení od lékaře. Celková délka léčby závisí na rychlosti odezvy na léčbu.


Upozornění

Nepoužívejte na sliznice a na poškozenou kůži. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou z obsažených složek. Vyhněte se kontaktu s očima, při náhodném kontaktu s očima je několik minut oplachujte vodou, vyjměte kontaktní čočky, pokud to jde a pokračujte v oplachování. Uchovávejte mimo dosah dětí!

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Třída ZP I.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.