Kosmetika

Delice Solaire Opalovací krém Mountain SPF50+ sáček 50 ml

Opalovací krém Mountain SPF50+ sáček od značky Delice Solaire poskytuje velmi vysokou ochranu před UV zářením a posiluje přirozenou hydrolipidovou vrstvu pokožky.

65
Ušetříte 18%

Původní cena:  79 Kč  ·  sleva 14 Kč

Nejnižší cena před slevou: 79 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Delice Solaire Opalovací krém Mountain SPF50+ sáček 50 ml

50145348

Úvod

Opalovací krém Mountain SPF50+ sáček od značky Delice Solaire poskytuje velmi vysokou ochranu před UV zářením a posiluje přirozenou hydrolipidovou vrstvu pokožky. Intenzivně chrání před ostrým sluncem na horách nebo u moře. Ideální při turistice, lyžování a jiných extrémních sportech. Udržuje vláčnou pokožku, zabraňuje jejímu vysoušení a nepříjemným pocitům pnutí a diskomfortu. Vhodný na velmi světlou a citlivou pokožku. Chrání i před vnějšími vlivy jako je chlad a vítr. Neobsahuje parfém a je dermatologicky testován. Krém v praktickém sáčku si můžete vzít kamkoliv s sebou.

Hlavní vlastnosti:

  • velmi vysoká ochrana před UV zářením
  • chrání před horským sluncem i při sportování
  • voděodolné složení

Použití

Opalovací přípravek nanášejte v předstihu před opalováním. Aplikujte rovnoměrnou vrstvu  a jemnými krouživými pohyby zapracujte krém do pokožky. Aplikaci opakujte, abyste udrželi ochranný efekt, obzvláště po koupání, pocení nebo vysoušení ručníkem. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Nevystavujte kojence ani malé děti přímému slunci. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. Žádný opalovací přípravek nezajišťuje 100% ochranu před sluncem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.