Kosmetika

Garnier Ambre Solaire Ocean Protect SPF50+ opalovací mléko 175 ml

Značka: GARNIER
Produktová řada: Ambre Solaire

Garnier Ambre Solaire Ocean Protect SPF50+ opalovací mléko poskytuje pokožce velmi vysokou ochranu před UVA a UVB zářením. Šetrné k mořským ekosystémům.

*Sleva 20 % při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu produktů značky Garnier v minimální hodnotě 399 Kč získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Garnier Ambre Solaire Ocean Protect SPF50+ opalovací mléko 175 ml

50146209

Úvod

Opalovací mléko na tělo i obličej Garnier Ambre Solaire Ocean Protect SPF50+poskytuje pokožce velmi vysokou ochranu před UVA a UVB zářením. Voděodolné složení přípravku je šetrné k mořskému ekosystému, rychle se vstřebává a intenzivně hydratuje.

Hlavní vlastnosti:

  • velmi vysoká UV ochrana SPF50+
  • lehká textura se snadno vstřebává
  • voděodolné složení
  • šetrné k mořskému ekosystému
  • vhodné na tělo i tvář
  • vyrobeno ze 100% recyklovaného plastu
  • nezanechává bílé stopy

Upozornění

Přehnaná expozice na slunci je nebezpečná. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nezůstávejte dlouho na slunci, i když používáte ochranný prostředek. Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu. Aplikujte ochranný prostředek před expozicí na slunci. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Varování: Snížení tohoto množství prostředku podstatně snižuje stupeň ochrany. Neaplikujte v okolí očí. Při zasažení očí ihned okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Vyvarujte se přímému kontaktu s textiliemi, abyste zabránili skvrnám.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.