Kosmetika

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer samoopalovací kapky na obličej 30 ml

Značka: GARNIER
Produktová řada: Ambre Solaire

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer samoopalovací kapky na obličej s kyselinou hyaluronovou a kokosovou vodou vám zajistí bronzové opálení beze šmouh.

*Sleva 20 % při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu produktů značky Garnier v minimální hodnotě 399 Kč získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
295
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer samoopalovací kapky na obličej 30 ml

50146210

Úvod

Přirozeně snědá pleť bez slunečních paprsků? Řešení je nasnadě! Samoopalovací kapky na obličej Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer vám postupně zajistí bronzové opálení na míru. Obsažená kyselina hyaluronová a kokosová voda podpoří hydrataci pleti. Smíchejte svůj hydratační krém s kapkami a těšte se na požadovaný výsledek.

Hlavní vlastnosti:

  • přirozené opálení beze šmouh
  • s kyselinou hyaluronovou
  • snadná aplikace

Použití

V dlani smíchejte 4-12 kapek s hydratačním krémem. Rovnoměrně rozetřete na obličej a krk. U linie vlasů a obočí rozetřete pomocí vatového tamponu. Množství kapek upravte dle intenzity opáleného tónu, kterého chcete dosáhnout. Pro intenzivnější opálení přidejte více kapek. Po použití si dobře umyjte ruce. Nepoužívejte v okolí očí. Nanášejte opatrně a přípravek rovnoměrně rozetřete. Pokud máte světlé nebo bílé vlasy, nenanášejte přípravek ke kořínkům a na obočí. Nedovolte, aby se přípravek dostal do kontaktu s oblečením. Přípravek neslouží k ochraně pokožky před sluncem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.