Kosmetika

Garnier Ambre Solaire Super UV SPF50+ denní sérum 30 ml

Značka: GARNIER
Produktová řada: Ambre Solaire

Garnier Ambre Solaire Super UV SPF50+ denní sérum 30 chrání pleť před UVA a UVB zářením a před znečištěním. Vhodné na každodenní použití.

*Sleva 20 % při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu produktů značky Garnier v minimální hodnotě 399 Kč získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Velikost balení
295
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Garnier Ambre Solaire Super UV SPF50+ denní sérum 30 ml

50146211

Úvod

Denní sérum Garnier Ambre Solaire Super UV SPF50+ poskytuje pleti velmi vysokou ochranu proti slunečnímu záření. Složení obohacené o ceramidy je vyvinuto speciálně pro citlivou oblast obličeje, posiluje ochranný plášť pokožky a chrání pleť před znečištěním. Sérum má lehoučkou texturu a lze jej používat na každodenní bázi. Můžete jej také bez obav použít jako podklad pod make-up.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoká ochrana před UV zářením SPF50+
  • posiluje ochrannou funkci pokožky
  • vhodné na každodenní použití

Upozornění

Přehnaná expozice na slunci je nebezpečná. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nezůstávejte dlouho na slunci, i když používáte ochranný prostředek. Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu. Aplikujte ochranný prostředek před expozicí na slunci. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Pro dobrou ochranu používejte pokrývku hlavy tričko a brýle.
Před použitím důkladně protřepejte. Neaplikujte v okolí očí. Při zasažení očí ihned okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.