Potraviny a nápoje

Mixit Mini Mixitella Degustační sada 9 ks

Značka: MIXIT

Hedvábně krémové a jemné pomazánky z lískových oříšků z Itálie vám nabízí prémiový chuťový zážitek. Sada Mixit Mini Mixitella obsahuje 9 skleniček ve 4 příchutích.

409

Cena za 1 kus: 45,44 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Mixit Mini Mixitella Degustační sada 9 ks

50147066

Úvod

Nevíte, kterou Mixitellu vybrat? Vyzkoušejte všechny! S degustační sadou Mini Mixitell si každý vybere tu svou oblíbenou. Hedvábně krémové a jemné pomazánky z lískových oříšků z Itálie vám nabízí prémiový chuťový zážitek. Sada obsahuje příchutě lískový oříšek s příchutí fondánu nebo karamelu, variantu s mlékem a kakaem a v neposlední řadě i 100% piemontský oříšek. Krásná sada je vhodná i jako dárek pro vaše blízké.

Hlavní vlastnosti:

  • sada mini balení Mixitell
  • 4 příchutě
  • 9 skleniček

Složení

3x Mini Mixitella Premium - Lískový oříšek z Piemontu (27g): pražená jádra lískových oříšků z Piemontu I.G.P. 100 %.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, mléka, vajec a sóji.

2x Mini Mixitella Premium - Piemontský lískový oříšek s fondánem (27 g): pražená jádra lískových oříšků z Piemontu I.G.P. 50 %, třtinový cukr 30 %, kakaový prášek 15 %, emulgátor: sójový lecitin; přírodní extrakt z vanilky planifolia a tahitensis se semeny 0,3 %.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, mléka a vajec.

2x Mini Mixitella Premium - Piemontský lískový oříšek s karamelem (27 g): pražená jádra lískových oříšků z Piemontu I.G.P. 50 %, třtinový cukr 35 %, plnotučné sušené mléko 8 %, kakaové máslo 3 %, kakaová hmota 2,6 %, emulgátor: sójový lecitin; přírodní extrakt z vanilky planifolia a tahitensis se semeny 0,3 %.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů a vajec.

2x Mini Mixitella Premium - Lískový oříšek z Piemontu s mlékem a kakaem (27 g): pražená jádra lískových oříšků z Piemontu I.G.P. 50 %, třtinový cukr 25 %, kakaový prášek 10 %, plnotučné sušené mléko 10 %, emulgátor: sójový lecitin; přírodní extrakt z vanilky planifolia a tahitensis se semeny 0,3 %.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů a vajec.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.