Potraviny a nápoje

Mixit Preclíky do kapsy Hořká čokoláda 70 g

Značka: MIXIT
5.0

Křupavé preclíky Mixit jsou vypečené, jemně solené preclíky bohatě obalené v hořké čokoládě. Skvělá svačinka na cesty v praktickém balení.

NAVÍC Mixit Shaker 1 ks mintový Při nákupu produktů značky Mixit v minimální hodnotě 499 Kč získáte NAVÍC Mixit Shaker 1 ks mintový za 0,01 Kč. Akce trvá do 30. 4. 2024nebo do vyprodání zásob.
49

Cena za 100 g: 70,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Mixit Preclíky do kapsy Hořká čokoláda 70 g

50147058

Úvod

Máte chuť na něco dobrého nebo hledáte ideální malou svačinku na cesty? Vyzkoušejte křupavé preclíky Mixit! Vypečené a jemně solené preclíky bohatě obalené v hořké čokoládě s nejméně 49 % kakaové sušiny si zamilujete na první sousto. Pozor si musíte dát pouze na to, aby doma nikdo jiný také nepropadl jejich kouzlu a nezačaly mizet nadsvětelnou rychlostí. Preclíky jsou bez palmového oleje a umělých aromat. Smlsněte si na originální křupavé svačince v praktickém balení do kapsy kdykoli máte chuť!

Hlavní vlastnosti:

  • vypečené preclíky v hořké čokoládě
  • bez umělých aromat a palmového tuku
  • praktické balení do kapsy

Složení

Hořká čokoláda 65 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko), preclíky solené 33 % (pšeničná mouka, řepkový olej, jedlá sůl 2,3 %, mořská sůl 1,2 %, regulátor kyselosti: hydroxid sodný; droždí, ječný sladový výtažek, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný), leštící látka: arabská guma; cukr, med. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 49 %.

Může obsahovat stopy skořápkových plodů, vajec, arašídů, sóji a sezamu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.