Doplněk stravy

GS Betakaroten gold 6 mg 30 kapslí

Značka: GS

GS Betakaroten gold 6 mg je novinka pro zlatavý tón pokožky i bez intenzivního opalování. Kombinace beta-karotenu, šafránu a měsíčku obsahuje 4 silné karotenoidy.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 kusů produktů značek GS a Cemio v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 14. 4. 2024, nebo do vyprodání zásob.
79

Cena za 1 kus: 2,63 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: GS Betakaroten gold 6 mg 30 kapslí

50146972

Úvod

GS Betakaroten gold 6 mg je novinka pro krásu pokožky vyvinutá na základě nejnovějších poznatků dermatologie. Obsahuje kombinaci beta-karotenu, šafránu a měsíčku lékařského, která vdechne vaší pleti zlatavý tón i bez intenzivního opalování. Beta-karoten je oranžové barvivo, karotenoid, který se v lidském těle přetváří na vitamin A, důležitý k udržení zdraví pokožky, sliznic i zraku. Přírodním zlatem pro pokožku je šafrán: obsahuje totiž dva typy silných karotenoidů, krocin a krocetin, jež díky svým pigmentačním schopnostem, přispívají i k žádoucímu zabarvení pokožky. Měsíček je zdrojem dalších přírodních karotenoidů – luteinu a zeaxantinu.

Hlavní vlastnosti

  • betakaroten, šafrán a měsíček pro zlatavý nádech pokožky
  • obsahuje 4 silné karotenoidy
  • vitamin A podporuje zdraví pokožky

Dávkování

Užívejte 1x denně kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Betakaroten doporučujeme užívat zvláště při opalování a v období, kdy trávíte více času na slunci, ať už je to dovolená či sezónní práce na zahradě.


Složení

Obal kapsle (želatina, glycerol, čištěná voda), plnidla (sójový olej, monoglycerid), barvivo (oxid železitý), beta-karoten, měsíček lékařský – extrakt, šafrán setý – extrakt. V jedné kapsli: Beta-karoten 6 mg (odpovídá vitaminu A 500 μg 62,5 % RHP*); měsíček lékařský – extrakt z nati 10 mg, z toho: lutein 2 mg, zeaxantin 0,2 mg; extrakt ze šafránu setého 1 mg, z toho krocin 0,05 mg. Upozornění pro alergiky: obsahuje sóju. Neobsahuje lepek ani laktózu.* RHP – referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ / 2 000 kcal).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.