Doplněk stravy

GS Betakaroten gold 15 mg 80+40 kapslí

Značka: GS

GS Betakaroten gold 15 mg je novinka pro zlatavý tón pokožky i bez intenzivního opalování. Obsahuje silnou dávku beta-karotenu + šafrán a měsíček lékařský.

Velikost balení

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

239

Cena za 100 kusů: 199,17 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: GS Betakaroten gold 15 mg 80+40 kapslí

50146974

Úvod

GS Betakaroten gold 15 mg je novinka pro krásu pokožky vyvinutá na základě nejnovějších poznatků dermatologie. Obsahuje silnou dávku beta-karotenu + šafrán a měsíček lékařský, které vdechnou vaší pleti zlatavý tón i bez intenzivního opalování. Beta-karoten je oranžové barvivo, karotenoid, který se v lidském těle přetváří na vitamin A, důležitý k udržení zdraví pokožky, sliznic i zraku. Přírodním zlatem pro pokožku je šafrán: obsahuje totiž dva typy karotenoidů, krocin a krocetin, jež díky svým pigmentačním schopnostem, přispívají i k žádoucímu zabarvení pokožky. Měsíček je zdrojem dalších přírodních karotenoidů – luteinu a zeaxantinu.

Hlavní vlastnosti

  • betakaroten, šafrán a měsíček pro zlatavý nádech pokožky
  • obsahuje 4 silné karotenoidy
  • vitamin A podporuje zdraví pokožky

Dávkování

Užívejte 1 kapsli obden, při intenzivním opalování 1 kapsli denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Pokud plánujete dovolenou ve slunečné destinaci doporučujeme začít užívat betakaroten 4 týdny před odjezdem.


Složení

Obal kapsle (želatina, glycerol, čištěná voda), plnidla (sójový olej, monoglycerid), barvivo (oxid železitý), beta-karoten, měsíček lékařský – extrakt, šafrán setý – extrakt. V jedné kapsli: Beta-karoten 15 mg (odpovídá vitaminu A 1 250 μg, 156 % RHP*); měsíček lékařský – extrakt z nati 10 mg, z toho: lutein 2 mg, zeaxantin 0,2 mg; extrakt ze šafránu setého 1 mg, z toho krocin 0,05 mg. Upozornění pro alergiky: obsahuje sóju. Neobsahuje lepek ani laktózu.* RHP – referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ / 2 000 kcal).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let a těhotné ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.