Doplněk stravy

Activlab Collagen Beauty 20 šumivých tablet

Značka: ACTIVLAB

Šumivé tablety Activlab Collagen Beauty obsahují mořský kolagen doplněný kyselinou hyaluronovou a vitaminem C, který podporuje správnou tvorbu kolagenu.

195

Cena za 1 kus: 9,75 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Activlab Collagen Beauty 20 šumivých tablet

50145263

Úvod

Podpora krásné pleti a ochrana před známkami stárnutí. Activlab Collagen Beauty obsahuje mořský kolagen, který nám pomáhá zlepšit pevnost a elasticitu pokožky, doplněný kyselinou hyaluronovou a vitaminem C. Vitamin C je potřebný k obnově kolagenových struktur v těle. Přípravek obsahuje také extrakt z plodů šípku, který je přírodním zdrojem vitaminu C a karotenoidů, jejichž doplnění může mít pozitivní vliv na sjednocení tónu pleti. Šumivé tablety mají příjemnou jahodovo-rebarborovou příchuť.

Hlavní složky:

  • kolagen je základní bílkovinou pojivových tkání, mořský kolagen díky své hydrolyzované formě poskytuje snadno vstřebatelné složky pro obnovu pevnosti a pružnosti pokožky
  • kyselina hyaluronová je přirozenou součástí těla, má schopnost na sebe vázat vodu, čímž zlepšuje napětí, elasticitu a pružnost pokožky
  • vitamin C má antioxidační vlastnosti, které chrání pokožku před negativními účinky volných radikálů, podílí se na tvorbě kolagenu v kůži

Dávkování

Užívejte 2 tablety denně. Tabletu nechte rozpustit ve sklenici (200 ml) vody a vypijte.


Složení

Hydrolyzovaný kolagen 1 000 mg, vitamin C 80 mg (100 % RHP), extrakt ze šípku 100 mg – z toho vitamin C 80 mg (100 % RHP), kyselina hyaluronová 4 mg ve dvou šumivých tabletách. RHP – denní referenční hodnota příjmu.

Regulátory kyselosti: kyselina citronová a hydrogenuhličitan sodný, pojiva: sorbitoly a polyethylenglykol, hydrolyzovaný kolagen z mořských ryb, aromata, extrakt z plodů šípku (Rosa canina), koncentrát z červené řepy, kyselina L-askorbová, sladidlo: sukralóza, hyaluronan sodný. Alergeny jsou vyznačeny tučně. Může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, sóju, mléko.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. není určeno jako náhrada pestré stravy. Rozmanitá a vyvážená strava je předpokladem dobrého zdraví. Výrobek je určen pro dospělé osoby. Nadměrná konzumace může způsobit projímavé účinky. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.