Potraviny a nápoje

Activlab Beauty Bar mléčná čokoláda a kokos 50 g

Značka: ACTIVLAB

Activlab Beauty Bar je lahodná tyčinka s kokosovými vločkami v mléčné čokoládě a s obsahem hydrolyzovaného kolagenu a biotinu, který přispívá ke zdravé pokožce a krásným vlasům.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Activlab Beauty Bar mléčná čokoláda a kokos 50 g

50145264

Úvod

Ochutnejte lahodnou tyčinku Activlab Beauty Bar s kokosovými vločkami (35 %) v mléčné čokoládě (22 %) a s přídavkem hydrolyzovaného kolagenu a biotinu. Kolagen je základní bílkovinou pojivových tkání, mořský kolagen díky své hydrolyzované formě poskytuje snadno vstřebatelné složky pro obnovu pevnosti a pružnosti pokožky. Biotin pomáhá udržovat zdravou pokožku a vlasy.


Složení

Glukózový sirup, kokosové vločky, cukr, sušené plnotučné mléko, palmový olej, kakaové máslo, neslazené kondenzované mléko, hydrolyzovaný kolagen (2 %), kakaová hmota, syrovátkový prášek, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup, mléčný tuk, emulgátor: mono-a diglyceridy mastných kyselin, sůl, emulgátor: lecitiny (ze sóji), aroma, emulgátor: polyglycerol polyricinoleát, přírodní vanilkové aroma, D-biotin 100 µg (200 % referenční hodnoty příjmu) ve 100 g. Alergeny jsou vyznačeny tučně. Může obsahovat ostatní alergeny: arašídy, lískové ořechy a ostatní ořechy, sezam, lepek, vejce.


Použití

Tyčinku lze sníst kdykoliv během dne.


Upozornění

Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.