Potravina pro zvláštní výživu

VanaVita BIO Vegan Protein banana&strawberry 600 g

Značka: VANAVITA

VanaVita BIO Vegan Protein banana&strawberry je rostlinný protein s kompletním spektrem esenciálních aminokyselin včetně BCAA pro růst a regeneraci svalstva.

645

Cena za 100 g: 107,50 Kč

Doprava zdarma

O produktu: VanaVita BIO Vegan Protein banana&strawberry 600 g

50143405

Úvod

VanaVita BIO Vegan Protein banana&strawberry je směs proteinů pro růst a regeneraci svalstva výhradně z rostlinných zdrojů. Obsahuje kompletní spektrum esenciálních aminokyselin, včetně BCAA, které zvyšují proteosyntézu svalových bílkovin. O kvalitě přípravku svědčí mimo jiné minimum přísad ve složení: Nenajdete v něm žádné emulgátory, alergeny ani laktózu, a tak je vhodný pro osoby s intolerancí laktózy i pro ty, kteří hledají alternativu k syrovátkovému proteinu. BIO Vegan Protein obsahuje až 16 g bílkovin na jednu dávku a pouze minimum sacharidů a tuků. je velmi dobře rozpustný, lehce stravitelný a navíc lahodný, je totiž ochucený BIO kokosovým cukrem a BIO ovocnými prášky, které mu dodávají jemnou sladkou chuť. 

Hlavní vlastnosti

  • vyvážená směs BIO hrachového, rýžového a konopného proteinu
  • obsahuje všechny esenciální aminokyseliny včetně BCAA
  • v jedné porci 17 g bílkovin pro růst a regeneraci svalstva
  • neobsahuje laktózu, emulgátory ani alergeny
  • slazeno BIO kokosovým cukrem
  • neobsahuje živočišné zdroje – ideální pro vegetariány a vegany
  • dobře rozpustný, lehce stravitelný a výjimečně chutný

Dávkování

Doporučenou denní dávku 30 g rozmíchejte ve 150-200 ml vody.


Složení

BIO směs rostlinných proteinů (hrachový, rýžový, konopný protein), BIO kokosový cukr, BIO směs ovocných prášků (banán, jahoda), přírodní aromata.


Upozornění

Potravina pro zvláštní výživu na splnění nároků na výživu při zvýšené svalové námaze. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.