Péče o dítě

Bobánek Kapsová AIO plena Premium patentky 1 ks veselé žabky

Značka: BOBÁNEK

Kapsová AIO plenka Premium od značky Bobánek s motivem veselých žabek svým použitím připomíná jednorázovou plenu. Je velmi savá a šetrná k jemné dětské pokožce.

399
Doprava zdarma

O produktu: Bobánek Kapsová AIO plena Premium patentky 1 ks veselé žabky

50145125

Úvod

Kapsová AIO plenka Premium od značky Bobánek s motivem veselých žabek má našité jedno savé jádro, křidélka z PUL materiálu s velmi měkkou gumičkou a kapsu pro přidání další vkládací pleny. Její použití je velmi jednoduché a zvládne to opravdu každý. AIO můžete kombinovat s bambusovými separačními plenami, které zachytí největší nečistotu a zároveň jsou neskutečně jemné k pokožce dítěte. Použití těchto látkových plen zvládne naprosto každý.

Od 5 kg až do konce plenkového období

Systém All in One je nejjednodušším typem látkování, připomínající svým použitím jednorázovou plenku. Plenky Bobánek jsou ideální pro děti od 5 kg do 15 kg. Velikost kalhotek jednoduše nastavíte pomocí patentek. Plenky se perou vcelku bez přidání aviváže. Vnější strana plenky je z membránového materiálu polyesteru laminovaného polyuretanem (PUL). Tento materiál je nepromokavý a prodyšný zároveň. Vnitřní strana plenky je z tmavého fleecu, rychle schne, odvádí vlhkost z pokožky a dobře saje. Velká výhoda je jeho šedá barva, na které nejsou vidět žádné skvrny a může se prát i s bílým prádlem.

Hlavní vlastnosti:

  • skvěle saje
  • má kapsu pro přidání vkládací pleny
  • ideální od 5 kg do 15 kg
  • snadná údržba
  • ekologická volba

Složení

Vnitřní strana: 100 % polyester (tmavý fleece), vnější strana: 100 % PUL.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.