Doplněk stravy

MaxiCor Forte Omega-3 Premium 90 tablet

Značka: MAXICOR

MaxiCor Forte Omega-3 je doplněk stravy s obsahem rybího oleje, který je bohatý na omega-3 mastné kyseliny, především DHA a EPA. Ty jsou důležité pro správnou činnost srdce.

575

Cena za 1 kus: 6,39 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MaxiCor Forte Omega-3 Premium 90 tablet

50145639

Úvod

Zdravé srdce, bystrý mozek a dobrý zrak. Přípravek MaxiCor Forte Omega-3 obsahuje rybí olej z vybraných druhů mořských ryb, který je bohatý na omega-3 nenasycené mastné kyseliny (cca 90 %). Omega-3 patří mezi esenciální mastné kyseliny, které neumí lidské tělo samo vytvořit a musí je získávat ze stravy. Nejznámější jsou kyselina eikosapentaenová (EPA) a kyselina dokosahexaenová (DHA).

Hlavní vlastnosti:

  • EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg EPA a DHA denně)
  • DHA přispívá k udržení normální činnosti mozku a normálního stavu zraku (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg DHA denně)
  • vhodné pro děti od 3 let a dospělé

Dávkování

Užívejte 1-2 tobolky denně během jídla.


Složení

1 tobolka obsahuje 500 mg extra čistého rybího oleje, z toho min. 90 % omega-3 nenasycených mastných kyselin, tj. 450 mg. Nejdůležitější zástupci: kyselina eikosapentaenová (EPA) 215 mg, kyselina dokosahexaenová (DHA) 155 mg.  

Speciálně čištěný rybí olej s vysokým zastoupením omega-3 nenasycených mastných kyseliny, (obal) želatina, (zahušťovadlo) glycerol, (antioxidant) vitamin E (směs tokoferolů).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě poruch krevní srážlivosti konzultujte užívání tohoto doplňku stravy s lékařem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.