Doplněk stravy

Biomin Vitamin K2 + D3 1 000 I.U. 30 tobolek

Značka: BIOMIN

Doplněk stravy Biomin s obsahem vitamínů K2 a D3 z čistě přírodních zdrojů (skořápky českých vajec) pro vaše kosti, zuby a imunitní systém.

239

Cena za 100 g: 2 620,61 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Biomin Vitamin K2 + D3 1 000 I.U. 30 tobolek

50106566

Úvod

Doplněk stravy s obsahem vitamínů K2 a D3 z čistě přírodních zdrojů (skořápky českých vajec) pro vaše kosti, zuby a imunitní systém. Vitamin D3 přispívá k udržení normální funkce svalů a zdravých kostí a zubů, přispívá k normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu, přispívá ke správné funkci imunitního systému a podílí se na procesu dělení buněk. Vitamin K2 přispívá k udržení zdravých kostí a podporuje ukládání vápníku v kostech a zubech. Biomin tobolky neobsahují lepek, laktózu, cukr, barviva ani konzervanty, mohou je užívat i diabetici, vegetariáni a vegani (kapsle je vyrobená z celulózy).

Hlavní vlastnosti:

  • vitamíny K2 a D3 přispívají k mineralizaci kostí 
  • vitamíny K2 a D3 podporují udržení normálního stavu kostí a zubů
  • vitamin D přispívá k udržení normální funkce imunitního systému

Dávkování

1 kapsle denně.


Složení

Jedna kapsle obsahuje vitamin K2 (MK-7) 60,0 μg (80 % RHP), vitamin D3 1000 I.U. (1 000 % RHP) a rýžový škrob. Tobolka je celulózová.


Upozornění

Přípravek není určený pro děti do 3 let, těhotnéa kojící ženy po konzultaci s lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Není vhodné pro osoby užívající léky snižující srážlivost krve. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.