Doplněk stravy

Biomin Imuno Protect 60 tobolek

Značka: BIOMIN

Biomin Imuno Protect je doplněk stravy s obsahem vitaminu C, D a vysoké dávky zinku, které napomáhají udržení správné funkce vašeho imunitního systému.

319

Cena za 1 kus: 5,32 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Biomin Imuno Protect 60 tobolek

50122492

Úvod

Doplněk stravy Biomin Imuno Protect obsahuje vitamíny C, D a zinek z čistě přírodních zdrojů. Kombinace těchto vitamínů a zinku podporuje správné fungování imunitního systému. Vitamin C navíc přispívá ke správné funkci nervového systému a k normální psychické činnosti, pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání a přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek, pokožky, dásní a zubů. Chrání buňky před oxidativním stresem a příznivě ovlivňuje energetický metabolismus. Vitamin D přispívá k udržení normální funkce svalů a zdravých kostí a zubů a podílí se na procesu dělení buněk. Zinek přispívá k udržení normálního stavu vlasů, nehtů a pokožky a k normální plodnosti a reprodukci. Tobolky BIOMIN neobsahují přidaný cukr, lepek ani laktózu, a proto je mohou užívat diabetici i lidé s potravinovými intolerancemi a ocení je i vegetariáni a vegani, protože tobolky jsou vyrobeny z celulózy.

Hlavní vlastnosti:

  • vitamín C, D a zinek podporují správnou funkci imunitního systému
  • vitamín C snižuje míru únavy a vyčerpání
  • vitamín D podporuje normální funkce svalů, kostí a zubů
  • zinek podporuje plodnost a reprodukci
  • tobolky bez lepku, bez laktózy a přidaného cukru

Dávkování

Dospělí užívají 1 kapsli 1x denně. Kapsli spolkněte a zapijte dostatečným množstvím vody.


Složení

Vitamin C 320 mg (askorban sodný) 400 % RHP, zinek 25 mg (citrát zinečnatý) 250 % RHP, vitamin D3 1000 I.U. (cholekalciferol) 500 % RHP, celulóza (tobolka). RHP = referenční hodnota příjmu


Upozornění

Není vhodný pro děti. Těhotné a kojící ženy mohou užívat po konzultaci s lékařem. Nepřekračujte uvedené denní dávkování. Ukládat mimo dosah dětí! Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.