Doplněk stravy

Biomin MOVE 120 tobolek

Značka: BIOMIN

Biomin MOVE obsahuje komplex přírodních bílkovin přirozeně se vyskytujících v membránách vaječných skořápek, a vitamín C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, zubů a kůže.

495

Cena za 1 kus: 4,13 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Biomin MOVE 120 tobolek

50143254

Úvod

Doplněk stravy Biomin MOVE obsahuje komplex přírodních bílkovin přirozeně se vyskytujících v membránách vaječných skořápek doplněný o přírodní vápník a vitamín C. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, zubů a kůže, normální psychické činnosti, ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normálnímu energetickému metabolismu. Membrána vaječných skořápek obsahuje kolagen I, V a X typu, elastin, kyselinu hyaluronovou, glukosamin, chondroitin sulfát a dalších více než 300 proteinů. Biomin MOVE je přírodní doplněk stravy vhodný i pro diabetiky, seniory nebo vegetariány, jelikož tobolky jsou vyrobené z celulózy.

Hlavní vlastnosti:

  • synergie více než 300 složek pro vaše klouby
  • vitamin C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému
  • vitamin C podporuje normální tvorbu kolagenu pro normální funkci kostí, zubů a kůže

Dávkování

Užívejte 2 tobolky 1x denně, zapít vodou. V iniciační fázi lze použít 2 tobolky 2 x denně.


Složení

Membrány z vaječných skořápek 300 mg, OVOVITAL® (uhličitan vápenatý z vaječných skořápek) – 78 mg, Vitamin C extrakt z plodu Růže šípkové (Rosa canina) 16 mg (20 % RHP).


Upozornění

Výrobek není určen pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy po konzultaci s lékařem. Ustanovená doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout. Výživový doplněk se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Uchovávat mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.