Doplněk stravy

Leros Sirup Levandulové zklidnění 250 ml

Značka: LEROS

Bylinný sirup Leros Levandulové zklidnění s obsahem 35 % heřmánkového výtažku a 15 % výtažku z levandule, které přispívají k navození klidu, duševní a tělesné harmonie.

129

Cena za 100 ml: 51,60 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Leros Sirup Levandulové zklidnění 250 ml

50146579

Úvod

Bylinný sirup Leros Levandulové zklidnění s obsahem 35 % heřmánkového výtažku a 15 % výtažku z levandule, které přispívají k navození klidu, duševní a tělesné harmonie. Levandule podporuje zdraví dýchací a trávicí systém a její vůně harmonizuje tělo i mysl. Heřmánek příznivě působí na duševní zdraví a relaxaci a podporuje klidný spánek. Vyzkoušejte účinky této staletími prověřené kombinace bylin sami na sobě!

Hlavní vlastnosti:

  • bylinný sirup bez lepku
  • obsahuje 35 % heřmánku a 15 % levandule
  • levandule a heřmánek podporují duševní harmonii a klidný spánek

Dávkování

1 čajová lžička (5 ml) 3-5x denně, užívejte zředěné vodou.


Složení

Cukr 46 %, vodný výluh z květu heřmánku (Matricariae flos) 35 % a květu levandule (Lavandulae flos) 15 %, šťáva z citronu (plod) (Citrus limon) 4 %.


Upozornění

Výrobek není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Neužívejte dlouhodobě. Neužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Po otevření uchovávejte v zavřené lahvi v lednici a spotřebujte do 2 týdnů. Usazenina je přírodním jevem a není na závadu. Příchuť, vůně a barva se mohou lišit v závislosti na použité šarži surovin.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.