Doplněk stravy

Leros Sirup Dobré zažívání 250 ml

Značka: LEROS

Vyvážená kombinace bylin v sirupu Leros Dobré zažívání harmonizuje vaše trávení. Sirup obsahuje 25 % máty peprné, 13 % anýzu, 10 % fenyklu a 4 % citroníku lemonového.

129

Cena za 100 ml: 51,60 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Leros Sirup Dobré zažívání 250 ml

50146580

Úvod

Vyvážená kombinace bylin v sirupu Leros Dobré zažívání harmonizuje vaše trávení. Sirup obsahuje 25 % máty peprné, 13 % anýzu, 10 % fenyklu a 4 % citroníku lemonového. Fenykl příznivě ovlivňuje trávení, anýz přispívá k normální funkci střevního traktu a napomáhá činnosti střev. Máta podporuje trávení a napomáhá udržet přirozenou obranyschopnost organismu.

Hlavní vlastnosti:

  • funkční sirup bez lepku
  • obsahuje mátu, anýz, fenykl a citroník
  • máta podporuje správnou funkci trávicího systému a působí proti nadýmání

Dávkování

1 čajová lžička (5 ml) 3-5x denně, užívejte zředěné vodou.


Složení

Cukr 48 %, vodný výluh z natě máty peprné (Menthae pip. herba) 25 %, plodu fenyklu (Foeniculi fructus) 10 % a plodu anýzu (Anisi fructus) 13 %, šťáva z citronu (plod) (Citrus limon) 4 %.


Upozornění

Neužívejte dlouhodobě. Neužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku. Výrobek není náhradou pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Po otevření uchovávejte v zavřené lahvi v lednici a spotřebujte do 2 týdnů. Usazenina je přírodním jevem a není na závadu. Příchuť, vůně a barva se mohou lišit v závislosti na použité šarži surovin.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.