Potraviny a nápoje

Allnature BEEF Sriracha Jerky sušené hovězí maso 100 g

Značka: ALLNATURE

Allnature BEEF Sriracha Jerky je vysoce kvalitní sušené hovězí maso s příchutí chilli omáčky. Vysoký obsah proteinu zajistí regeneraci svalů a kondici po celý den.

165

Cena za 100 g: 165,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Allnature BEEF Sriracha Jerky sušené hovězí maso 100 g

50146601

Úvod

Hledáte ideální svačinu na cesty či výlety do přírody? Potřebujete rychle dodat energii během náročného dne v práci? Vyzkoušejte vysoce kvalitní sušené hovězí maso Allnature BEEF Jerky s příchutí chilli omáčky Sriracha. Maso je nasolené a jemně zauzené, a kromě výborné chuti, získáte ve 100 g balíčku 42 g bílkovin. Nízký obsah tuků a cukrů a vysoký obsahu proteinu vám zajistí regeneraci svalů a kondici po celý den.

Hlavní vlastnosti

  • sušené, jemně zauzené maso
  • s příchutí chilli omáčky Sriracha
  • bohaté na protein – 42 %
  • bez umělých barviv
  • výborná chuť

Složení

Hovězí maso (min. 89 %), zvlhčující látka: glycerol, směs Sriracha min 2,3 % (směs sušené zeleniny: (cibule, chilli floky, česnek), jedlá sůl, směs koření, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová, rostlinný olej), ocet kvasný lihový, řepkový olej, jedlá sůl, kvasnicový extrakt, přírodní aroma.


Upozornění

Tepelně opracovaný masný výrobek – trvanlivý. Skladujte v suchu a chladu. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen k požití.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.