Potraviny a nápoje

Allnature BEEF Chilli & Lime Jerky sušené hovězí maso 100 g

Značka: ALLNATURE

Allnature BEEF Chilli & Lime Jerky je vysoce kvalitní sušené hovězí maso s příchutí chilli a limetky. Vysoký obsah proteinu zajistí regeneraci svalů a kondici po celý den.

175

Cena za 100 g: 175,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Allnature BEEF Chilli & Lime Jerky sušené hovězí maso 100 g

50146602

Úvod

Hledáte ideální svačinu na cesty či výlety do přírody? Potřebujete rychle dodat energii během náročného dne v práci? Vyzkoušejte vysoce kvalitní sušené hovězí maso Allnature BEEF Chilli & Lime Jerky s příchutí chilli a limetky. Maso je nasolené a jemně zauzené, a kromě výborné chuti, získáte ve 100 g balíčku 57 g bílkovin. Téměř nulové množství tuku a sacharidů a vysoký obsahu proteinu vám zajistí regeneraci svalů a kondici po celý den.

Hlavní vlastnosti

  • sušené, jemně zauzené maso
  • s příchutí chilli a limetky
  • bohaté na protein – 57 %
  • bez umělých barviv
  • výborná chuť

Složení

Hovězí maso (min. 85 %), kořenicí směs: (dextróza, sůl, směs koření a dehydrované zeleniny (cibule, rajčatový prášek, paprika, česnek), chilli 1,5 %, aroma limetka 0,6 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová), vinný ocet, mořská sůl, přírodní aroma.


Upozornění

Tepelně opracovaný masný výrobek – trvanlivý. Skladujte v suchu a chladu. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen k požití.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.