Dentální hygiena

Spokar XML Mezizubní kartáčky 0,8 mm 6 ks zelené

Značka: SPOKAR

Mezizubní kartáčky XML doplňují prémiovou řadu pomůcek pro dentální hygienu značky SPOKAR. Snadno se s nimi manipuluje a jsou ideální na mezizubní prostory i rovnátka.

NAVÍC SPOKAR X ultrasoft 5500 zubní kartáček 1 ks Při nákupu produktů značky SPOKAR v minimální hodnotě 199 Kč vč. DPH získáte NAVÍC SPOKAR X ultrasoft 5500 zubní kartáček 1 ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
109
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Spokar XML Mezizubní kartáčky 0,8 mm 6 ks zelené

50145789

Úvod

Mezizubní kartáčky XML doplňují prémiovou řadu pomůcek pro dentální hygienu značky SPOKAR. Držátko ve tvaru písmene X umožňuje pohodlné uchopení, snadno se s ním manipuluje a zajišťuje přesnou kontrolu kartáčku. Zahnutý tvar kartáčku ve tvaru „L“ usnadňuje přístup do zadních mezizubních prostorů. Kartáček má nosnou spirálku ze speciálního vysoce kvalitního tuhého nerezového drátku se zcela hladkým povrchem. Jemná polyamidová vlákna s válcovým tvarem zástřihu zaručují účinné a šetrné čištění a dlouhou životnost kartáčku. Důkladná interdentální hygiena eliminuje riziko parodontózy i vzniku zubního kazu, protože čistý zub se nezkazí. Mezizubní kartáčky navrhl přední český designér Petr Novague. 

Hlavní vlastnosti:

  • velikost 0,8 má průměr 4,8 mm
  • balení 6 ks + ochranná krytka na štětiny
  • efektivní čištění mezizubních prostor
  • snadná manipulace
  • tvar L pomůže dosáhnout i do těžko přístupných míst

Použití

Šetrně zasuňte kartáček do mezizubního prostoru a vysuňte, poté si vyčistěte zuby klasickým velkým kartáčkem s pastou. Čištění mezizubních prostor provádějte 1x denně.


O značce

Firma SPOKAR a.s., je česká rodinná firma z Pelhřimova, jejíž historie sahá až do roku 1882 a patří mezi významné evropské výrobce a exportéry širokého sortimentu dentálních pomůcek.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.