Péče o dítě

Popolini Separační pleny celulózové 120 ks

Značka: POPOLINI
5.0

Separační pleny od značky Popolini jsou velmi pevné, jemné a maximálně šetrné k citlivé dětské pokožce. Jsou vyrobené z 85 % biorozložitelné celulózy, která je plně kompostovatelná.

239
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Popolini Separační pleny celulózové 120 ks

50147006

Úvod

Separační pleny od značky Popolini jsou velmi pevné, jemné a maximálně šetrné k citlivé dětské pokožce. Jsou vyrobené z 85 % biorozložitelné celulózy, která je plně kompostovatelná. Separační pleny perfektně sají, poskytují komfort a díky skvělým absorpčním vlastnostem je využijete i v prvních týdnech života miminka. Zachytí i obzvlášť řídkou kojeneckou stolici. Podpoří savost všech typů plenek, které chrání před hrubým znečištěním. Počůrané separační pleny můžete znovu vyprat a opět použít, ušpiněné od stolice jednoduše vyhodíte do koše. Pleny v roli jsou multifunkční pomůckou při péči o miminko. Můžete je použít i jako čisticí nebo vlhčené ubrousky.

Hlavní vlastnosti:

  • šetrné k životnímu prostředí
  • kompostovatelné
  • vysoce absorpční
  • používají se v kombinaci s látkovou či jednorázovou plenou
  • skvělé i jako čisticí a vlhčené ubrousky

Použití

Vkládejte mezi zadeček miminka a látkovou plenu. Při výměně plenky hrubě špinavou separační plenu vyhoďte do koše. Pokud je plena pouze počůraná, lze separační plenu až několikrát vyprat. Balení: 120 kusů v roli.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.