Potravina pro zvláštní lékařské účely

FortiCare Advanced s příchutí chladivého manga a broskve 4x125 ml

Značka: FORTICARE

FortiCare je vysokoenergetická tekutá výživa s obsahem bílkovin, s omega-3 mastnými kyselinami a s vysokým obsahem vitaminu D. Pro řízenou dietní výživu při podvýživě nebo riziku podvýživy.

279

Cena za 100 ml: 55,80 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: FortiCare Advanced s příchutí chladivého manga a broskve 4x125 ml

50139849

Úvod

FortiCare je kompletní tekutá výživa pro pacienty trpící podvýživou nebo rizikem podvýživy u pacientů s onkologickým onemocněním. Přípravek má vysoký obsah energie, 14 % bílkovin a obsahuje omega-3 mastné kyseliny. Neobsahuje lepek. FortiCare je vhodný k doplnění běžné stravy nebo jako jediný zdroj výživy. Přípravek mohou užívat dospělí a děti od 6 let (pod dohledem lékaře).

Hlavní vlastnosti:

  • nutričně kompletní tekutá výživa
  • pro pacienty s podvýživou
  • pro onkologické pacienty
  • jako doplnění běžné stravy nebo jediný zdroj výživy
  • bez lepku

Dávkování

1-2 lahvičky denně, pokud lékař nebo pracovník kvalifikovaný v oblasti klinické výživy neurčí jinak. 


Složení

Bílkoviny z kravského mléka, voda, maltodextrin, sacharóza, rybí olej (obsahuje sóju), rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový), aromata, hydrogenfosforečnan hořečnatý, emulgátor (sójový lecitin), cholin chlorid, L-askorbát sodný, citronan draselný, barvivo (karmín), hydrogenfosforečnan didraselný, barvivo (kurkumin), mléčnan železnatý, glukonan měďnatý, D-pantothenát vápenatý, DL-α-tokoferyl-acetát, síran zinečnatý, nikotinamid, síran manganatý, pyridoxin hydrochlorid, fluorid sodný, riboflavin, thiamin hydrochlorid, retinyl-acetát, kyselina pteroylmonoglutamová, chlorid chromitý,  jodid draselný, molybdenan sodný, D-biotin, seleničitan sodný, fytomenadion, cholekalciferol, kyanokobalamin.


Použití

Před použitím dobře protřepejte. Určeno k přímému použití, nejlépe chutná vychlazené. Po otevření uchovávejte v uzavřené lahvičce v chladničce max. po dobu 24 hodin.


Upozornění

Pouze pro enterální použití. Není určeno pro parenterální podávání. Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Nevhodné jako jediný zdroj výživy. Nevhodné pro děti do 6 let věku. Při podávání dětem ve věku od 6 do 10 let je nutno dbát zvýšené opatrnosti. Dodržujte pitný režim pro zajištění dostatečné hydratace organismu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.