Doplněk stravy

BIOKAP Anticaduta Kapsle při padání vlasů pro muže 60 kapslí

Značka: BIOKAP
Produktová řada: Anticaduta

BIOKAP Anticaduta Kapsle při padání vlasů pro muže tvoří přírodní aktivní složky + vitaminy a minerální látky, které přispívají k udržení dobrého stavu vlasů.

499

Cena za 1 kus: 8,32 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: BIOKAP Anticaduta Kapsle při padání vlasů pro muže 60 kapslí

50146998

Úvod

BIOKAP Anticaduta Kapsle při padání vlasů pro muže tvoří přírodní aktivní složky, vitaminy a minerální látky pro výživu vlasů. Obsahují TRICOLFOLTIL®, patentovaný komplex na bázi lněného oleje, se zinkem, selenem a biotinem, které přispívají k udržení zdravých silných vlasů. Formulace je obohacena o taurin, sirné aminokyseliny (cystin a methionin) a fytoextrakty z prosa, granátového jablka a palmy sabalové (Saw Palmetto). Složení doplňuje organický křemík z bambusových klíčků.

Hlavní vlastnosti

  • biotin, selen a zinek přispívají k udržení dobrého stavu vlasů
  • selen, zinek a měď přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • měď přispívá k normální pigmentaci vlasů
  • Saw Palmetto podporuje růst vlasů

Dávkování

Užívejte 2 kapsle denně, nejlépe s jídlem. Zapijte dostatečným množství tekutiny.


Složení

L-cystein, sacharóza, L-methionin, bambusové klíčky extrakt (Bambusa vulgaris) – 70 % křemíku, proso millet – extrakt ze semen (Panicum milaceum) – z toho 1 % flavonoidy, granátové jablko extrakt (Punica granatum) – z toho 15 % punicalagin a punicalin, TRICOLFOLTIL®: lněný olej ze semen (Linum usitatutissimum) – semi olej s 50 % kyseliny alfa-linoleové, glukonát mědi, biotin (D-biotin), taurin, serenoa plazivá (palma sabalová, Serenoca repens) plod s 45 % mastných kyselin, oxid křemičitý, sulfát zinku, seleničitan sodný, stabilizátor: hydroxypropylencelulosa, mikrokristalina, estery mono a diglyceridů mastných kyselin, kyselina para-aminobenzoová (PABA), kukuřičný škrob, protispékavá látka: magnesiová sůl mastné kyseliny E470.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.