Registrovaný léčivý přípravek

Megafyt Heřmánkový květ 50 g

Značka: MEGAFYT

Bylinný přípravek k vnitřnímu i vnějšímu použití. Čaj se pije pro úlevu od příznaků nachlazení a při zažívacích potížích. Zevně se používá k léčbě zánětů úst kůže a drobných poranění.

65
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Megafyt Heřmánkový květ 50 g

50144833

Úvod

Tradiční rostlinný léčivý přípravek Heřmánkový čaj se užívá vnitřně k léčbě příznaků při mírných zažívacích obtížích provázených nadýmáním a mírnými křečemi. Ulevuje od příznaků běžného nachlazení. Zevně je vhodný k výplachům a kloktání při mírných zánětech a vřídcích v dutině ústní a v hrdle: afty, záněty dásní. Formou obkladů a koupelí ulevuje při mírných zánětech kůže, například spáleniny od slunce i při drobných povrchových poranění a nežitech. Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého užívání.

Hlavní vlastnosti:

  • heřmánkový květ sypaný
  • vnitřně: při mírných zažívacích obtížích, nadýmání a křečích
  • k výplachům: při zánětech a vřídcích v dutině ústní

Dávkování

Čaj je určen pro dospívající, dospělí a starší osoby. Při mírných žaludečních obtížích jej mohou užívat děti od 6 měsíců. K inhalaci při běžném nachlazení je vhodný i pro děti od 6 let. Heřmánkový čaj připravujte a užívejte dle jednotlivých použití v příbalové informaci. Pokud příznaky onemocnění přetrvávají déle než 1 týden během používání léčivého přípravku, poraďte se s lékařem. Bez porady s lékařem jej užívejte nejdéle 2 týdny.


Složení

Heřmánkový květ (Matricariae flos).


Upozornění

Heřmánkový čaj se nesmí aplikovat do očí.

LÉČIVÝ PŘÍPRAVEK, ČTĚTE POZORNĚ PŘÍBALOVÝ LETÁK.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.