Kosmetika

Yoghurt of Bulgaria Krém na ruce regenerační probiotický 75 ml

Yoghurt of Bulgaria Krém na ruce regenerační probiotický s jogurtovými proteiny a esenciálním olejem z damašské růže okamžitě hydratuje a přináší komfort suché pokožce.

45
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Yoghurt of Bulgaria Krém na ruce regenerační probiotický 75 ml

50145321

Úvod

Yoghurt of Bulgaria Krém na ruce regenerační probiotický je revoluční přípravek s jogurtovými proteiny a esenciálním olejem z damašské růže. Hydrolyzovaný jogurtový protein výrazně zvyšuje hydrataci pokožky, která je předpokladem jejího komfortu i svěžího vzhledu. Organický růžový olej z Bulharska neutralizuje volné radikály, jež jsou jednou z příčin předčasného stárnutí pokožky. Zakomponovaný UV filtr předchází tvorbě pigmentových skvrn.

Výsledek

  • okamžitě hydratuje pokožku
  • přináší komfort suché pokožce
  • pomáhá udržet mladistvý vzhled pokožky
  • výjimečná receptura s probiotikem a jogurtovými proteiny
  • obsahuje organický růžový olej
  • s ochranným UV filtrem

Složení

Krém na ruce mimo jiné obsahuje: glycerin, jojobový a kokosový olej, olej ze skočce (ricinový olej), bambucké máslo, probiotika z Lactobacillus bulgaricus, jogurtový protein, esenciální olej z damašské růže.


Použití

Používejte na čistou pokožku kdykoliv podle potřeby. Pokud vaše pokožka potřebuje speciální regeneraci, naneste silnou vrstvu krému, kterou můžete překrýt bavlněnými rukavicemi. Po 20-30 minutách otřete zbytky nevstřebaného krému papírovým ubrouskem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.