Doplněk stravy

Neospan Melatonin Plus 60 tobolek

Značka: NEOSPAN

Neospan Melatonin Plus obsahuje kombinaci takzvaného spánkového hormonu melatoninu + L-tryptofan, hořčík, vitamín B6 a meduňku, která podporuje relaxaci a navození klidného spánku.

285

Cena za 1 kus: 4,75 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Neospan Melatonin Plus 60 tobolek

50146391

Úvod

Neospan Melatonin Plus obsahuje kombinaci takzvaného „spánkového hormonu“ melatoninu + L-tryptofan, hořčík, vitamín B6 a meduňku, která podporuje relaxaci a navození klidného spánku. Hořčík a vitamin B6 pomáhají snížit míru únavy. Přípravek má formu želatinových tobolek, které se rychle rozpouští, neobsahuje cukr ani laktózu, a je vhodný i pro celiaky.

Hlavní vlastnosti

  • meduňka podporuje relaxaci a navození klidného spánku
  • hořčík a vitamin B6 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • bez cukru, bez laktózy, bez lepku

Dávkování

Užívejte 1 tobolku denně před spánkem a zapijte vodou.


Složení

Oxid hořečnatý (hořčík), plnidlo: sorbitol; suchý extrakt natě meduňky lékařské (Melissa officinalis L.), L-tryptofan, protispékavá látka: stearan hořečnatý; pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6), melatonin, tobolka: želatina; stabilizátor: uhličitan vápenatý.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nevhodné pro osoby mladší 18 let. Těhotné a kojící ženy mohou přípravek používat po konzultaci s lékařem nebo lékárníkem. Neužívejte při přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Užívejte pouze celé tobolky. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí! Vyrobeno na Slovensku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.