Péče o dítě

Munchkin Barevné misky s víčky a lžičkami SET 10 ks

Značka: MUNCHKIN

Sada Munchkin obsahuje 4 misky, 4 víčka a dvě měkké lžičky. Misky se hodí na vše od dětské stravy až po svačinky pro batolata, snadno se skladují a můžete si je vzít s sebou i na cesty.

NAVÍC Munchkin Simple Clean Hrneček 12m+ 296 ml zelený Při nákupu produktů značky Munchkin v minimální hodnotě 599 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Munchkin Simple Clean Hrneček 12m+ 296 ml zelený za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
305
Doprava zdarma

O produktu: Munchkin Barevné misky s víčky a lžičkami SET 10 ks

50147035

Úvod

Už zase vám došly misky a lžičky a vaše batole si žádá další svačinku? Pořiďte si tento set barevných plastových misek s víčky a lžičkami, a mějte nádobí vždy po ruce. Sada obsahuje 4 misky, 4 víčka a dvě měkké lžičky. Misky se hodí na vše od dětské stravy až po svačinky pro batolata, snadno se skladují a můžete si je vzít s sebou i na cesty, obsah snadno zabezpečíte přiloženými víčky. Můžete si být jisti, že jsou bezpečné k použití prakticky kdekoli, včetně mikrovlnné trouby, mrazáku a myčky nádobí. Když přijde čas je uklidit, dají se pro snadné skladování velmi dobře poskládat. Navíc máte záruku, že se při pádu na zem nerozbijí, a to je – zvláště s malými dětmi – opravdu velká výhoda.

Hlavní vlastnosti:

  • 10dílný set misek, víček a lžiček
  • veselé barvy
  • vhodné od 6 měsíců
  • bezpečné pro použití v mikrovlnce, mrazáku i myčce nádobí
  • skvělé i na cesty

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.